Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz qnadam #59632 üzenetére

    Ossze kell meg szednem, mert nekem van Sugarsync, asszonynak fizetos Google Drive, hazi NAS, WD Myhome es par kulso vinyo. Ezeken eleg redundansan van minden.

    Lassan gyerekre is kell gondolni, epp tegnap kezdtek az idosebb barinovel a tiktok videokat csinalni...

    A legegyszerubb nyilvan a cloud - az mindenhonnan elerheto es nem kell sokszoros tarhelyet megvenni a biztonsagossag erdekeben. Hazi nasban 5db 2 Teras van, Mybook home is 3Tb - mondjuk az csak Plex a filmeknek.

    Fejenkent 1-1 mobil, 1-1 laptop, 1-1 iPad es meg is erkeztunk oda, hogy ezek mindegyiken egy felhos megoldas a leginkabb mindenhonnan elerheto. A net eleg olcso, lassan mindenutt lesz, olyan mint az aram...

    Valoszinuleg a vinyok arat kiszamolva es a 24/7 uzemeltetest is szamba veve nem sokkal lenne olcsobb az itthoni tarolas - ha egyaltalan olcsobb lenne. Megbizhatosagban meg kicsit biztosabb egy felhos szolgaltato. Csak jol at kell nezni az ASZF-et. Nehogy minden oda legyen....

    Igazabol a korlatlan Google Drive (cegesen) az valami 120 Euro egy evre, szoval a korul van amit irsz... Abban van Vault is - 10 evig mindent garantalnak. Valoszinuleg az lenne a top megoldas. Bar naluk van tan fajlmeret limitacio ha jol emlekszem 5GB.

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák