Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #141790 üzenetére

    Úgyis a megmondóembernek lesz igaza, csak le kell játszani a dolgot. Csomaggal is vitatkoztak néha előttem, hogy de nem, de igen, de nem, de igen. Jó mikor a hülye júzer elméleti jogászkodik a bemondónéniek, hogy szerinte mit lehet.

    Én csak simán mindig beszopolom, mikor kiöntöm a táskám, havercsaj most mondta direkt, hogy már nem kell önként kirakni mindent a szalagra, tedd fel zsákkal, modern reptér,tudják. Erre külön kipakoltattak az utolsó csavarig.

    Lutonban is vágtak ki reptérről két takony részeg angol turistát és szerintem azoknak sem kellett gondolkodni, hogy melyik kapuhoz menjen a géphez. Jött 2 őr, két oldalról megfogták, felemelték és elvitték a valahova.Csóka ott szerintem úgy meglepődött, fel sem fogta mekkora szopószorzónak néz elébe, mert gondolom ez csak a folyamat eleje volt. Az lehet a legjobb verzió, mikor csak kibasszák az ajtón a betonra és vissza sem mehet. Ha berakják valami 1x1 méteres helyiségbe míg megírják a szükséges papírokat, az zűrösebb. De így járt, minek iszik aki nem bírja, főleg ha hőbörög is.

Új hozzászólás Aktív témák