Új hozzászólás Aktív témák

  • Phülöp

    addikt

    Vége a téli vakációnak, kellemes volt Andalúziában.

    Reggel 8:15-kor elhagytuk a szállást, a közeli parkolóházban előkerestük a bérelt autót, azzal elhajtottunk a cég telephelyére, ahol leadtuk a járgányt, majd ők kisbusszal kivittek a reptérre.
    A gép indulása 11:110-re volt kiírva, de kicsit megcsúsztunk. 3 óra betonon várakozás után szólt a pilóta, hogy ez a vas "ma mán nem megyen sehovase", leszállítotottak bennünket a gépről (anyád).
    A csomagkiadónál még vártunk 2 órát a bőröndre, majd az egész bagázst felrakták buszokra, és elvittek bennünket egy kellemes szállodába.

    Itt már becsekkolás előtt vájúhoz tereltek bennünket, közepes színvonalú svédasztalos büfé, mindenki ki volt éhezve persze. Becsekkoláskor derült ki, hogy 9-től amúgy lesz majd rendes vacsora is (anyád), meg körbeszaladt az infó, hogy a gépünk másnap reggel 8:30-kor indul, 6:30-ra itt vannak a buszok értünk.
    Hajnalban kelés, zuhany, gyors reggeli, egyéb miazmás reggeli rutin, majd a recepciós bejelentette: a gép 12:30-kor indul, 10-re itt a busz (anyád).
    A 12:30-as indulás nem jött össze - már a boarding kapunál álltunk sorba, amikor bemondta a kislány, hogy 13:30 lesz az (anyád). Végül 2 órakor szálltunk fel a gépre (close enough), és 16:15-kor fel is tudtunk szállni.
    Időközben néhány utas beintett, hogy akkor ők inkább gyalog mennek, és az ő csomagjaik kiválogatása (és az ebből adódó logisztikai káosz) okozta a plusz késést. 21:45-kor landoltunk Helsinkiben (megérkeztünk uticélunk végére, sikerült a tervünk. Vége egy kalandnak - mondja Apa most).
    Este 11-kor már otthon is voltunk, de azért jobban esett volna előző délután 6 körül. Nekem így akkor 1 nap plusz szabadság, nem nagyon volt kedvem ezek után hajnalban kelni.

    Apró adalék, hogy a reptéren, amikor már tényleg a boarding kapunál álltunk sorba, Amea fejhallgatójából eltűnt a zene és az Apple watch is lekapcsolódott a telefonról. Kis rohangálás után kiderült, hogy nincs meg a telefon. Gyorsan iPad elő, find my phone beizzít - itt van valahol nem messze, de nem találjuk. Amea nyomott rá egy riasztást, de nem hallottuk, hogy sipákolna bármi is.
    Jó fél perccel később egy nő kezdett el kiabálni a boarding kapun túlról, már a géphez vezető folyosóról, hogy talált egy üvöltő telefont. Azt hamar kiszámoltuk, hogy mi nem hagyhattuk ott...
    Az azért felmerült bennem, hogy MI VOLT A TERV?

    [ Szerkesztve ]

    A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

Új hozzászólás Aktív témák