Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    Azért ez masszív. Éjjel rendeltem Alzából, az reggelre bemászott az automatába. Előbb, mint felkeltem. Szerencsére egyre több az olyan hely, ahol nem kell regisztrációval baromkodni, meg mindenfélét kitölteni. Csak két perc alatt benyomkodom és költöm a pénzem kártyás utánvéttel :-D Pár szolgáltató elég haladósra vette, minimális kiszállítási díjakkal.

    Másik cégtől is rendeltem motyót, Rendelés dátuma: 2023-08-11 00:58:46, Érkezett: 2023. 08. 14., H, 9:46. (és ebben hétvége volt, szóval kb. 1 munkanap)

    Másik cég is eszembe jutott, rendelését fogadtuk: 2023. 01. 31., K, 23:18 Érkezett: 2023. 02. 02., Cs, 8:34

    Csak lesek. Ezek nem szórakoznak, mindenről követési szám, letölthető számla és útmutatók. Tud ez működni is elég dulván.

    Obi viszont kaptya be, Soroksári úton eddig is lazáztak, ott ugye az van, hogy ha most megrendelek valamit és van az áruházban raktáron, akkor kb. holnap 11 órától lehet átvenni, ha később vagy este rendelek akkor 16 órától. És legalább mutatja ha van készleten. Erről még külön jön 2. levél ha összekészítették a pakkot. No, előzőleg megjött a levél, erre nem volt összekészítve a cucc és lassabban oldották meg, mint ha én körbeszaladok. Pár apróság is volt benne, pont azért nyomkodtam be weben, hogy akkor csak azt veszem és mást nem, valamint nem kell az áruházban tekeregni, hogy ez most konyha vagy fürdőszoba, hanem ideadják dobozban egyben, 2 perc, csókolom, köszönöm, csókolom, viszlát. Elsőre ez nem jött be.

    Most levél sem jött, megyek érte bőven 16 óra után erre kb. lecsesztek, mert még nem küldtek 2. levelet és hát "ez nem így megy". Ráadásul elég bonyolult a szoftveres részlegük, mert a megrendelés számát küldik át és listát a termékekről, míg máshol erre automata számlázás van, itt nem is látják a vevő adatait, hanem oda kell menni a pénztárhoz és újra bediktálni. Ha előtte nap vásároltál bármit, akkor sem mentik el a vevő adatokat. Bláááá.

    Visszafelé ugyanaz, egy srác csipogott hétfő este, mert csoportban látott tőlem pár régi kramancot és ha nem adtam el, akkor érdekelné. Gyorsan össze is szedtem, nehogy meggondolja magát,mert eddig senkit nem érdekelt :-D Mire leragasztottam a pakkot arra átutalt némi lóvét, azonnal hétfő este kiballagtam az automatához, ma délelőtt már át is vette. Ráadásul raktam bele még csomó más hasonlót is bónusznak, mert nekem csak akadék és hulladék, ha ezeket gyűjti és örül neki, akkor mi baj lehet.

    Jók, szépek, működnek is, de van még fél köbméter hasonlóm, egy jó tálca sört csak megért ha gyűjteménybe kellett:

Új hozzászólás Aktív témák