Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Megjártam Berlin-t, meló miatt.
    Első nap, hajnali 3kor kelés, a reggeli gépet elérni kollégával, 10től már kinti irodában fejtágítás, meetingek, workshop folyamatosan (csak ebéd és néha kvszünet volt), délután 4ig, utána hajókázás, sörözés, este 10kor kidőlés, másnap 8-14ig meetingelés, workshop, miazmás, majd indulás a reptérre, mivel kollégát nem engedte a wizz app checkinelni.
    Kiértünk a reptérre 2órával korábban, mint a tervezett indulás, majd a a tervezetthez képest 2órát csúszott a járat, addig izgultunk, hogy felengedik-e a gépre.
    Enyhe overbooking volt, kb 30ember várt arra, hogy feljusson úgy, hogy nem volt helye... Kollégám kisírta, hogy engedjék fel, de a gépen, kiderült, hogy ülnek a helyén (akinek szintén nem volt helyre szóló jegye). Mivel kollégámmal egy másik légitársaságnál dolgozunk, ő a céges belépőjével kampányolt, hogy mégiscsak kolléga és ne hagyják már ezt annyiban, így végül aki a helyén ült, azt felállították és leküldték a gépről....
    A 30ból kb 20an maradtak ott a reptéren és mondták egyébként, hogy a másnap reggeli járat is már fullon van, szóval semmi garancia nincs arra, hogy arra felférnek. :W Végül kb este 10re sikerült hazaérni.

Új hozzászólás Aktív témák