Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz eattila #130944 üzenetére

    Ja, én sem, pár dolláros dolgok jönnek, de egy része mér ExpressOne-nál van, másikról meg majd kiderül, de már itthon van. Kedden jön a 8mm-s Meike, de az FedEx, már feladáskor látszott minden.

    Na, megvolt a Gerecse. Hát reggel 5kor azért erős volt a kísértés, hogy visszaaludjak, épp szakadt is az eső itthon. De aztán úgy voltam, vele, hogy egyszer a szarráázást is ki kell próbálni. Végül csak a végén volt egy kis eső, a Turul előtt. Annak ellenére, hogy azért voltak igen sáros, csúszós szakaszok, meg emiatt a bakancsban mentem, amivel jópár km szenvedés volt, mire megtaláltam, hogy nem fáj, javítottam a két évvel ezelőtti időn jó 20 percet. Cipőben, sár nélkül biztos jobban ment volna.
    Most kissé hülye járások minisztériuma van, meg egy vízhólyag azért csak összejött, de alapvetően jó volt, legközelebb a vékonyabb nadrágban megyek, mert ez nem volt igazán kényelmes.
    Viszont az 50 az eléggé messze van még szerintem, azért még jó 20 km nagyon fájt volna, ha egyáltalán sikerül. De majd egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák