Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Tiga: jobbulást.
    Wizard: jobbulást, nálunk is volt szemváladék meg kötőhártyagyulladás. Legalábbis azt hittük, aztán visszatért még 2x.... szemcsepp.

    Másrészt ma elég meredek élmény volt.
    Úgy volt, hogy a nagyobbik gyerekkel mászkálunk ma, csomagot elhozni, fenyőfát venni, ilyesmi. Elindultunk, de 10p múlva meggondolta magát, hazajövünk, hogyakkor mégse hurcolásszam magammal. Aztán mondom én megyek dolgomra, de mégis valami sugallat az volt, hogy á ebédeljünk együtt, majd ha a gyerekek elaludtak, majd megyek egyedül.
    Hát kiderült baszottnagy mázli volt ez, ugyanis ebéd előtt még leültem a géphez, aztán kicsivel később, megyek le, nézem asszony fekszik a földön. :F Mondom miafasz van, aszondja nincs jól, szúr a mellkasa, nem kap levegőt... Kurvajó. Felületem a kanapéra, közben hívom a háziorvost, aki vagy foglalt vagy fel sem veszi. Hát közben asszony brutálmód szarul lett, elkezdett remegni, elzsibbbadt a szája, keze, zihált, hogy nem kap levegőt és meg fog fulladni. Persze a gyerekek meg közben veszekednek valami szar játékon meg,hogy milyen mesét nézzenek. Mentőt kellett hívnom.
    Szerencsére kb 10-15p alatt kiértek. Mentős megnézte, csinált covid tesztet (előző este csináltunk, neki pozitiv lett, nekem negatív). Namost a tesztje negatív volt már. Mondja, hogy úgy látja, hogy eléggé megijedt, de szerinte nincs gond. Beviszik a kórházba.
    Nagyobbik gyerekre ráparancsoltam, hogy próbáljon csendben lenni, a kisebbiket leraktam aludni, közben időnként asszony írt, hogy mivan.
    Csináltak rajta vizsgálatokat, de azt mondták minden rendben "csak" pánikrohama volt. :W

    Úgyhogy most majd rákeresünk, hogy ilyenkor mit kell csinálni, helyes légzésgyakorlat miazmás, de igazából csak bepánikolt, hogy megfullad és ez gerjesztette az egészet. Persze mondanom sem kell, próbáltam full higgadt maradni, de miközben totál reszkető végtagokkal sírva mondja, hogy nem kap levegőt és megfullad az úgy nem túl szokványos. Nyitottam rá ablakot, simogattam, próbáltam vígasztalni, hogy már úton a mentő, mindjárt itt lesznek, nem lesz semmi baj, de mást igazán nem is tudtam csinálni, merthát sérülése nem volt.

    Ennyi. Egy barátunk hazahozta, mert így beszéltük meg vele, azóta teljesen jól van, de kicsit azért szivattam, hogy szívesen elvittem volna kocsikázni, ha csak várost akart nézni, ezért kár volt mentőt hívni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák