Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz NauTiLUS_HUN #117061 üzenetére

    Én mindigis azt hittem, hogy koránkelő vagyok, csakmert az ismerősök tovább alszanak mint én, de hogy magamtól 6:30kor már talpon legyek valami boltnál és mindezt rendszeresen... uhh.
    Asszony hétvégén tudta nélkül megirigyelte Sipitől meg Grillotól a derékfájdalmakat, a tv alatti szekrényt akarta megemelni, aztán úgymaradt. Flector poron él 3-4napja, mostmár kezd elmúlni neki, de kb fél napig nem nagyon mozgott semmit aznap.
    Így most én kelek a kisebbik gyerekhez éjszaka, valami nátha kezd nála kijönni vagy nemtudom, de félóránként-óránként kel, aztán meg reggel 6 és 6:30között jön át, hogyhát reggel van, ebből adódóan egész nap nyűgös, mindenen sír, hisztizik, eléggé nem bírjuk idegekkel elviselni. Szóval tegnap már asszony jobban volt, mondtam én kelek a gyerekhez éjszaka, de akkor reggel hagyjon aludni végre, mert eddig is engem keltettek a gyerekek, ha más nem a nagyobbik 7kor, de így az éjszakázás meg a reggeli kelés az már sok, pláne, hogy az új melóhelyen fel is kéne fogni dolgokat.
    Szóval csodálom az olyanokat, akik így fel bírnak kelni :)
    Másrészt örülök, hogy nem költözünk végül Halásztelekre, kb amióta eldőlt, hogy nem ott leszünk, azóta ott ultraszopás a közlekedés, utána jött az M0 felújítás stb. Arra a 2-3 felhajtóra jut egy halom település amik megteltek a panelből kiköltöző csok-os családokkal... brr

Új hozzászólás Aktív témák