Új hozzászólás Aktív témák

  • Bujdy81

    csendes tag

    válasz Sipi- #110292 üzenetére

    Ha már ilyen napló/lista és úgyis NFL rájátszás vége van, akkor kis összefoglalás, hogy minden (a hideg is) relatív:

    (A csillaggal jelölt beszúrásokat én tettem, hogy NFL szüzek számára is érthetőbb legyen. Amúgy TÉNYLEG megesik, hogy ilyan -6 -10 között félmeztelen néhány drukker a lelátón...)

    + 15°C – A Miami Dolphins játékosok hosszú ujjúban kezdenek edzeni. Green Bay-ben az emberek kifekszenek napozni.
    + 10°C – A texasi klubok edzéseit áthelyezik a terembe. Clay Matthews (Green Bay*) tangapapucsban érkezik az edzőközpontba.
    + 5°C – A San Francisco 49ers szurkolók a hideg miatt inkább otthon maradnak. Green Bay-ben visszavonják a másodfokú hőségriadót.
    + 0°C – Az olasz autók nem indulnak, Reggie Bush (New Orleans*) Lamborghini Aventador helyett egy Forddal kell furikázzon. Tramon Williams (Green Bay*) kiáll a parkolóból egy kabrióval.
    - 4°C - Befagy a Jacksonville Jaguars stadionban található medence vize. A Lambeau Field-en (Green Bay stadion neve*) a bye week (pihenő hét - egy hét szünet az alapszakaszban*) alatt megrendezik a helyi strandröplabda bajnokságot.
    - 12°C - Már a Minnessota Vikings játékosok is a hidegre panaszkodnak. Randall Cobb és Jordy Nelson kesztyűt húz az edzés felénél.
    - 20°C - Arizonából kérelmet írnak Goodell-nek (NFL komisszár*), mert szerintük ilyen rossz időben nem lehet játszani. Eközben Mike McCarthy (vezetőedző, Green Bay*) jótékonysági grillpartyn autogramot osztogat a Packers parkolójában.
    - 35°C – New Orleans-ben elhalasztják a meccset, mert a lakosságot a Superdome-ban keres menedéket. B.J. Raji (Green Bay*) becsukja a fürdőszobaablakot.
    - 45°C – Több NFL stadion megközelíthetetlen. Green Bay-ben 5 perc alatt eltolták a havat. A Green Bay Packers meccsen a szurkolók fele már nem félmeztelen… Mivel a nők bikini felsőben vannak.
    - 60°C – Chicagoban befagynak a whiskey-s üvegek, Joulupuki lemondja a half-time show fellépését. Green Bay-ben hosszú sorok állnak a hotdogárus előtt.
    - 75°C – Obama rendkívüli állapotot hirdet ki az országban. Corey Linsley (center, Green Bay*) arra panaszkodik, hogy Aaron Rodgers (Green Bay*) keze túl hideg.
    - 92°C – Gyakorlatilag minden lebénult, korcsolyával és hószánnal lehet csak közlekedni az országban. Eddie Lacy (Green Bay*) felveszi a fémstoplist.
    - 183°C - Az ételben található mikrobák elpusztulnak. Egy Green Bay játékos mérsékelt edzésmunkát végez kisebb megfázás miatt.
    - 273°C - Minden atom alapú molekula mozgása leáll. Az öregek úgy emlékeznek, hogy Brett Favre (Green Bay*) idején még a telek is keményebbek voltak.

Új hozzászólás Aktív témák