Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz TheNewDawn #47247 üzenetére

    Nem tudom mi történt. Annyit tudok erről mondani, hogy személy szerint én kizárólag a demó verziót próbáltam ki belőle, az nekem nagyon tetszett. Egy ideje terveztem megvenni, viszont én Ubi játékot soha nem veszek Steam-en, mindig közvetlen Uplay-re veszem, hogy kizárólag az fusson a háttérben és ne egyszerre két launcher (azaz két DRM). Ez viszont most elgondolkodtatott engem is, hogy megvegyem-e Steam-re. A Gold Edition is csak 10 euró, az is ad 40-50 órányi játékot legalább.
    Aki szereti a görög mitológia témakört, annak jó eséllyel tetszeni fog, aki pedig ezen felül szereti a vígjátékot is, annak szerintem meg főleg, mert ebben a játékban a görög istenek rendesen szívják egymás vérét (viccesen), legalábbis a demó alapján nekem ez jött le, hogy egy jópofa nyílt világú ütlegelős játék, ahol a görög mitológia témakört nagyon lazán és humorosan adják elő. Akit ez nem zavar, szerintem jól fog szórakozni rajta.

    Ami az árat illeti, én azt nem értem, hogy miért kizárólag Steam-en adják ilyen alacsony áron, ugyanis pont az volna a logikus, ha az Ubi saját boltjában lenne ilyen olcsó, főleg annak fényében, hogy az Ubi nagyon mostohán kezeli a Steam platformot (új játékok nem jönnek oda). Röviden tehát nem értem miért történik ez.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák