Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Hunbeast87 #80686 üzenetére

    Elkezdtem olvasni a hsz-ed és majdnem félreértettem amit írtál. Csak azért is érdekel a mondandód, mert fentebb ugye írtam, hogy én is Trailblazer pakkot vettem ráadásul első alkalom volt számomra hogy egy vad idegen tradertől veszek és kulccsal fizetek.

    Az orosz témában nem lennék biztos a helyedben: én 7 kulcsért vettem de az üzlet után megkérdeztem az eladót, hogy meghagyhatom-e a barátlistámon mert a jövőben lehet még üzletelek vele és akkor mondta, hogy nyugodtan és még hozzátette, hogy minden kapható nála kivéve a régiózáras játékok (" i can purchase any game you wish on demand, unless its region locked"). Persze mondani lehet bármit de ez nem csak az éppen kötött üzletemre vonatkozott hanem bármilyen más jövőbeli üzletre amit vele bonyolítanék. Szóval akár vissza is térhetnénk oda, hogy akkor honnan ilyen olcsó de erre én csak megvonom a vállam és azt mondom: a fene tudja, a lényeg, hogy sokkal olcsóbban megkaptuk. Ezt csak amolyan érdekesség képpen gondoltam, hogy megosztom, mint tapasztalatot.

    A másik kérdésem: Ugye a trailblazer buddyk azok nem kapnak semmit (?tehát nem olyan mint a settler pakk?) csak béta hozzáférést korlátlan időre. Jól gondolom? :))

    Végül még annyit kérdeznék, hogy miért lenne az baj, hogy steam giftként kapod a buddy meghívókat? Értékesítési/továbbadási szempontból gázabb? Csak mert én még örülök is neki, hogy itemként van az inventorymban minthogy az egyik fontosnak titulált jegyzettömbömben felírjam a 3013124. sorba. Persze oké értem, hogy a meghívandusznak kell rendelkeznie így steam fiókkal ahhoz, hogy beváltsa de szerintem ez ma már nem okoz fennakadást senkinél.

    Plusz: írok egy privátot, jó lenne együtt játszani valakivel. :B

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák