Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz ollie #61129 üzenetére

    Heart of Winter and Trials of the Luremastert elfogadom.
    Unreal Tournament (1999) bonus pack 1,2,3,4 is oké. :)

    Na, jó, volt 1-2-3 fehér holló, de nem ez volt a jellemző. Így már megfelel? :)

    (#61132) mate3553: Nekem alapvetően az nem tetszik, hogy sokszor a DLC hamarabb készül el, mint egy javító patch. Hány cikket lehetett olvasni, hogy megnézték egyesek a DVD tartalmát, és inaktív állapotban már volt rajta 1-2 DLC? Amiért később fizetett, feloldották, és várt volna valami javító patchet, hogy normálisan lehessen játszani? De ugyanez, ha megjelenés után pár nappal már van DLC.

    Az már ősi dolog, hogy a játék nincs rendesen tesztelve, a kiadó sűrgeti a kiadást, kiadják a nem teljesen kész játékot... aminek nagy visszhangja lesz, a játék bukik. A fejlesztőcsapat nem kap több munkát, feloszlatják. Ha a játékosoknak szerencséje van, a community csinál unofficial patcheket.
    Konkrétum: pl a Troika Games. 3 játékuk volt, kettőt a fanok javítgattak. A vampire játékukat a mai napig javítgatják a rajongók. Szerencsére én már erősen patchelt játékkal játszottam, tetszett.
    Vagy friss példa, az Arkham Origins kapcsán volt cikk, hogy jön a DLC, a hibákat most nem javítgatják.

    De manapság a bukás nem törvényszerű, a hype, a név elviszi amit kell (Ezt most csak úgy általában írom, nem konkrét játékra).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák