Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    Álljon itt emlékül egy olyan generáció számára, akik nem akarnak ebbe a hibába esni:
    Super Lucky's Tale játékot vettem az agyondicsért Instantgaming oldalon.
    Pénzt szépen levonta, jött is a sztím kulcs, amit a Steam nem akart elfogadni (ezt a kulcsot már felhasználták).

    Ok, írtam az Instantgaming supportjának (képet mellékeltem a Steam által visszadobott üzenettel), ahol azt a választ kaptam, hogy írjak a Steam supportnak, mert a hiba náluk lesz. lol
    Írtam nekik, az ügyintéző egész gyorsan válaszolt, konkrétumot nem közölt, csak annyit, hogy valaki a mai napon, korábban már beregisztrálta ezt a kulcsot (minő véletlen).

    Ezt szépen elküldtem az Instantgéming szupportjának. Írták, hogy bizonyítsam, hogy beszéltem a Steam supporttal. Válaszomban mellékeltem képként a supportal való beszélgetést, majd írtam, hogy velem ne szórakozzanak, inkább refundot kérnék.
    3 órával később írt a minőségi Instantgéming, amivel soha semmi baj nincs, hogy kivizsgálják az ügyet, legyek türelemmel és talán a pénzem is visszakapom...
    Aztán az oldal tolja a pofámba, hogy értékeljem a vásárlást és, hogy remélik, hogy 5 csillagot adok, mert mekkora jóság ez már.

    Mindezt 2018-ban. Ezt hívják tanulópénznek, szerencsére "csak" 14 euróba került. Instantgémingről meg a többi ilyen szutyok CD kulcsos oldalakról még macskát se!

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák