Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Lackki #117559 üzenetére

    Majdnem.

    Skill kártyák eddig is voltak, csak nem kellett gyűjtögetni, volt egy pakk, amit lehetett bővíteni, ha már annyira vágod a karakteredet. Ezekkel tulajdonképpen személyre szabod egyes skilljeit, igen csak izgi dolgokat lehet varázsolni. Ezeket aranyért kaptad, arany meg esszencia a pénz, amiből ha játszol, akkor annyid van, hogy nem tudod hova költeni. Nekem 100K fölött van mindenből. Gyémántból kapsz keveset, amiből skineket vehetsz, azt lehet real money venni, de igazából az is olyan, hogy kedvenc karikhoz a lényeg mindig megvan. Amúgy ha nem ASAP akarsz minden skint, akkor van akcióm, tehát kevesebb gyémánt kell vagy vársz még egy picit és megveheted aranyért is... :D Egyszerűen 400 óra alatt nem tudtam egy centet se költeni a játékra pedig nagyon akartam már adni nekik egy kis pénzt :DDD

    Az újítás, hogy az összes kártyát feloldják és az esszencia pénznemet meg hagyják a fenébe...átváltják 1:1 aranyba. Casual most lootboxokból lehet majd fejleszteni ezeket (tehát 1 kártyából ha kijön mondjuk 5 darab, akkor az adott sklikk 5x jobb lesz), hogy legyen valami izgalom, azaz hogy tudd valamire költeni a sok pénzt. Én ennél se parázom, mert tényleg kell egy bizonyos játékidő, hogy egyáltalán hozzányúlj ezekhez a kártyákhoz, addigra viszont megint tele leszel pénzzel és kilootolod az adott kari cuccait. Nyilván itt sem az összeshez veszed meg, hiszen örülsz, ha 2-3 karaktert ismersz és mersz a kártyáin változtatni. Rankedben, ami a játék lényege viszont nem változik semmi, csak hogy minden kártyád fel van oldva, nincs semmi balance para.

    Nagyjából ennyi. Én lehet megnézem majd a Casualt, elvégre most már legalább van miért (kártya gyűjtés).
    Egyébként nem rég volt hasonló update, ami szintén a játék rendszerén javított. Eddig loginra kaptál bónuszt, ami ugye nem a legjobb. Ha kihagysz egy napot, akkor reset és kezdheted elölről. Az új update óta viszont rámentek a játékra, aki játszik az kapja a cuccokat (pl. én 35 ládát kaptam 1-2 hete, jöttek a skinek rendesen :D). A login pedig az egészet szorozza és nincs reset, ha kihagyod, csak lassabban megy fel a szorzó, szóval szintén egy kellemes javítás.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák