Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    előnyben vannak a lányok egyébként, mégpedig géptermi zh-kon is sokkal kevésbé rugdalják ki őket karóval, inkább utolsó utáni 10 percben még összehozzák nekik a 2-est is a tanárok.

    a másik hogy pont azért amiért baromi kevés lány van, a kelleténél jóval nagyobb értékelése van a hallgatók körében is egy lánynak, és szívesebben és többen is ugranak segíteni nekik.

    de asszem logika mama nem szereti a lányokat.

    én életemben egyszerre a legtöbb használható, gyakorlati tudást okj képzésen szereztem meg, ami sok helyen még mindig nevetés tárgya. Én mondjuk tisztában vagyok azzal hogy a velünk párhuzamosan tanuló rendszergazdák okj-n szart se tanultak, sőt azzal is tisztában vagyok hogy az utánunk következő évfolyam, akik már máshol tanultak, mert jöttek a TISZK-ek, szintán lófaszt se tanultak prog okj-n, én azért örülök hogy még tisztességes tanároktól tanultam értelmes dolgokat okj-n, szóval rühellem amikor megmosolyogják az okj-mat, mert gyakorlatilag az egyetemi programozás, eaf-ok, Cpp, algoritmusok és adatszerkezetek, linalg, stb tárgyak anyagát tanultuk, persze kevésbé precízen megfogalmazott szinten, de sok dolog lényegét .... és egy diplomától még nincs előrébb az ember, max fizuban, ha olyan helyre veszik fel ...

    sztem nem érdemes belekezdeni infót tanulni csak azért, mert elvileg sokat fizet ... amúgy most biztos hülyeséget beszélek, de sztem olyan hogy túlképzés, lehet hogy van, de nem azért munkanélküli valaki mert túlképzés van, hanem mert nem elég jó az adott területen. Ha HR-rel akarsz foglalkozni és nem tudsz elhelyezkedni akkor képezd magad tovább. Itt se vesznek fel sehova azért, mert diplomád van, ahhoz át kell menned a szakmai teszteken, interjúkon és ott kőkeményen arra kíváncsiak, hogy mennyire vágod a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák