Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz pakriksz #6198 üzenetére

    Igen, automatikusan működik. Amikor megsemmisül a hajód, akkor feljön a biztosítás ablak és az ott lévő lehetőségek közül választhatsz. Alaphajó esetén visszakapod a hajót ingyen. Ha vettél rá bármilyen modult, akkor már biztosítási díjat kell fizened, hogy azt/azokat is visszakaphasd. Ez az összeg, általában a hajó értékének az 5% körül szokott lenni. Ennek a pontos összegét mindig meg tudod nézni a hajód jobb oldali paneljén:

    (#6200) zso79
    Gratula! Ez már gyorsan ment :D Én most lettem Lieutenant Commander a Föderációnál. Kíváncsi vagyok mikorra jön össze az uccsó rank? (Post Commander)

    (#6199) goya999
    "Nem azért elérhető egy szállítós küldetés mert távolságban elérhető neked." De igen, ezt is nézi a program. Csak ott van a buktató, hogy mindig az aktuális raktered alapján kalkulál a program. Ezért mindig bele kell kalkulálni a küldetésben szereplő rakomány súlyát, hogy azzal együtt is elég legyen a hatótávunk. Ha kevés a raktered, túl messze van, nincs elég repud, akkor az alsó (jelenleg nem elérhető questek) csoportba jelenik meg a küldetés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák