-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz orientcx #41940 üzenetére
"akarom mondani a Krait-et, meg azt a másik "izét" a továbbiakban nem megemlíteni egy hozzászólásban!"
Jajj, miért nem segítetek már az öregnek, nem találja a szavakat, természetesen az izé alatt a BSE-t értette. Rendben, nem fogjuk egy hozzászólásban említeni a Clippert, inkább majd több hozzászólásban is megemlegetjük szépségét.
Ugyanitt keresek barna hajtóműszínt a birodalmi hajóimhoz, mégiscsak úgy stílusos, hogy barna csíkot húzva menekülök[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
orientcx
őstag
válasz Cooper911 #41951 üzenetére
Hát látod, az ember hogy tud örülni még egy ilyen Clippert dicsőítő álhírnek is, már épp kezdtem azt hinni, hogy duvi mester kivételével mindenki elköltözött, és már nem lakik itt senki.
Külön öröm újra feltűnni látni egy ilyen régi motorost...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz Raymond #41954 üzenetére
Na egy Gutamaya modell pont erre való. Hogy játsszon vele a gyerek a kádban. Bár még arra sem, mert rontja a szépérzékét, úgyhogy a gyerekek maradjanak csak meg a gumikacsánál.
duvi - Milyen szép is volt, amikor még egy nap átlagban 40-60 komment is született. Hiába, most már a hatodik ED évad kezdődött meg, és a kezdeti törzsgárda szép lassan szétszéledt. Nagy kár, időnként egyszer-egyszer azért benézhetnének.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Íjász001
tag
Benéz-Benéz!!!!!
Íjász
-
raymi16
tag
Bár nem vagyok túl nagy szájkaratés.. khmm billentyűharcos? Hmm mi lehet a helyes kifejezés... FÖDERÁCIÓS SZÁJKARATÉS BILLENTYŰHARCOS
Na szóval azért be szoktam tolni a leszállókarmokat!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz orientcx #41956 üzenetére
Én olvasom a topikot alkalmanként, visszanézem a kommenteket, de hogy őszinte legyek, kb. fél éve nem volt lehetőségem megújítani az IPSZ tagságomat, mert nem jutott rá időm. Plusz a két gyerkőc miatt biztos, hogy mindig el kéne pakolni a Hotast, mert nagyon vonzó tapi-alap, egy perc alatt darabokra kapnák.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Djuree
félisten
válasz CactuS #41959 üzenetére
nálam is ez van a hotassal, ha játszok és átjönnek gyorsan kihúzom mert elviszik, leteszik a földre és mint az őrült forgatjak-mozgatják-csavarják-nyomkodják, hogy "apa játszik apa játszik", ki se tudják még rendesen mondani. ikrek, 3 évesek.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
orientcx
őstag
Jó látni, hogy azért még nem fogytunk el teljesen
CactuS - Sajna játszani mostanában nekem sincs lehetőségem, mert csak a laptop van velem, amivel játszani nem lehet, max csak a fórumot olvasgatni. Emiatt merülnek ki a kommentjeim ezekben az együgyű Clipper gyalázásokban.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gentlelynx
tag
válasz orientcx #41961 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy azért manapság a "forum" eléggé a retro ágát képviseli az eszmecseréknek, kérdés-válasz szintérnek... a discord él és virul és pörög is hálistennek, de való igaz, hogy ezek a jól összeszedett, megfogalmazott kérdések és az azokra adott szintén a teljeskörűségre törekedő válaszok most valahogy háttérbe szorultak. (Ja és keresni is mennyivel jobb itt!)
Azért én is gyakran benézek, hátha van valami új.
...de azért néha az is elég, ha megtudom, miért ne vegyek öngyújtót/hajvágót/birodalmi űrjárművet -
Djuree
félisten
válasz gentlelynx #41962 üzenetére
én is discordon vagyok főleg, de ide is benézek, de inkább csak olvasok, oda többet írogatok.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gentlelynx
tag
válasz gentlelynx #41962 üzenetére
Mekkora ziccert hagytam ki!
"Öngyújtókból és hajvágókból épített űrjármű!!" = Clipper[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
-
orientcx
őstag
Azt lehet már tudni, pontosan mikortól lesz mentőkapszulájuk a felfogadott pilótáinknak?
gentlelynx - "Öngyújtókból és hajvágókból épített űrjármű!! = Clipper"
Azt a jó kis hajvágót, meg öngyújtót ilyen csúnyán elfecsérelni, ez már kimeríti a bűnös pazarlás fogalmátu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz orientcx #41966 üzenetére
Az enyém anno rabszolgákból épült, az sem sokkal jobb.
Viszont én a mai napig szeretem, formailag jobban bejön, mint a conda vagy a corvette. Mondjuk a cutter már elvesztette a báját, az eléggé teltkarcsú lett.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
duvi
nagyúr
válasz pabiubi #41969 üzenetére
Szia!
Nem normális
Menjünk sorban. Pontosan mit vettél meg a steamen?
Ha az Elite Dangerous: Horizons Season Passt akkor ez nem tartalmazza az alapjátékot, ezért nem lehet elindítani. Ha a sima Elite Dangeroust , akkor valóban gond van. Frontieres fiókot regisztráltál hozzá? Jobb felső sarokban a regisztráció/belépés gomb. Regisztráció után itt tudod összekapcsolni a steames fiókoddal. Ezután már mennie kéne.[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
Srácok, kaptam egy "Tip off" missönt, el is mentem a helyszínre, ahol egy masszív építmény várja hogy... na épp ez az, mit is lehet az ilyen helyeken elérni/találni? Elég csúnyán néztek rám miután megbolygattam őket, de megéri a fáradalmakat?
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
-ZeeZee-
senior tag
Valaki segítene? Végre összeraktam a thargoid vadász hajómat, mennék lőni, de nem tudom hová kell. A Lab69 oldalán pl. a Nian rendszert írja, de ott nincs 1 thargoid sem. A másik 2 rendszer 300 Ly-re van tőlem. A Galnet szerinti 3 rendszer meg kb 1000 Ly-re van... Akkor most hová is kellene mennem? Cooper egyik videójában volt arról szó, hogy ha sikerül elég hajót kilőni, akkor nem fog sérülni az állomás. Na ide szeretnék besegíteni. De hol...?
-
cabala1
tag
válasz -ZeeZee- #41976 üzenetére
Pl. Asterope rendszerben találsz kedvedre való célpontokat. Ugye megy már a FAOFF?
De ha arra gondolsz, akkor a Thargoidok a mostani mese szerint épp nyugiban vannak... szerintem pár hónap múlva vagy az új peccsel vagy az új kiadással fognak valószínűleg újra erőre kapni.[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz cabala1 #41977 üzenetére
Ohhh... No mindegy.
Akkor ha jól értem, akkor végül is most mindegy hová megyek, csak menjek. Az Inarán kinéztem egy közelebbi rendszert, ahol dúl a háború, oda tartok épp. A FAOFF-ot is gyakorolni fogom, de egyelőre csak scoutok lövök majd a 4000 hullos és 1500-as pajzsos Kraitommal. Éljen a fair küzdelem. Gyakorlásnak megfelelő lesz szerintem. Bár a harci rangom még csak (in)kompetens
-
Djuree
félisten
válasz -ZeeZee- #41978 üzenetére
a galnet szerinti rendszerekbe menj és ott ax combat zone-t keress. máshol is lehetnek de ott szerintem nincs combat zone csak non human signal az meg nem a legjobb rangot huzni.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Djuree #41979 üzenetére
Tegnap este leküzdöttem a 250 Ly távolságot fuel scoop nélkül a HIP 16813 rendszerig. Beálltam egy AX conflict zone-ba, sikerélményem is volt, de elég fáradt voltam, hamar mentem pihenni. Véleményem szerint 10+ scoutot kilőttem, meg sikerül egy cyclops figyelmét is magamra vonni, ezért egy kis időre kispadra is ültem. Van 350.000 Cr Combat Bondom, viszont Inara szerint nem csináltam semmit.
ED Market Connectorom van és ment is a csata alatt. Kell valamilyen plugin, hogy számoljon?
-
Djuree
félisten
válasz -ZeeZee- #41980 üzenetére
én nem itt szoktam nézni hanem a ranks and reputationsnál és ott van egy olyan badge hogy xeno hunter, ott irja hány darabnál jársz összesen.
fuel scoopot mindig vigyél ha nem pvp-zni mész, legalább egy picit. sok szivastol óvhat meg, és időt is spórolsz.[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Djuree #41981 üzenetére
A fuel scoop későn jutott eszembe, sikerült egy szétbombázott állomáson leszállnom, ezért ott csak tankolni tudtam, felszerelést venni nem tudtam.
Megnéztem, ott is nullát ír. Lehet, hogy egyedül kell kilőni őket? Bár ez sem lehet igaz, mert volt, amelyiket 1 "rohammal" amortizáltam le, másnak esélye sem volt belelőni...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz -ZeeZee- #41980 üzenetére
Megoldottam. Az inara azt írja, hogy nem működik az auto update a Frontier felől, ezért manuálisan kell ezt megtenni. Megcsináltam és rögtön látom, hogy 40 scoutot kilőttem.
Tegnap este akartam még egy kicsit AX combat zone-ozni, de a HIP 16813 "felszabadult". Mehettem máshová irtani. Mentem és a tegnapival együtt már van 40 killem.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz -ZeeZee- #41983 üzenetére
nem frissít rendesen csak ritkán, én minden belépésnél manuál frissítem.
igen, mert már a vége felé jár ez a thargoidos kör. lassan eltűnnek egy kis időre. én 200 körül járok, legközelebb már a fullos corvette-el megyek, azzal gyorsan fog menni az irtás.
bár a guardian rail gunnal nem tudok célozni még...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peppo
őstag
Jól tolja fel a rangot. Ha jól tudom, mindegyik thargoid hajó elitnek számít. Sima AX multi cannonok tökéletesen irtják őket, de igazából Scoutok ellen a mérnökölt fegyverek is egész jól teljesítenek.
Mellé nem árt sok hull, mert a savas sebzésük azt eszi rendesen, ill. decontamination limpet, hogy lepucold magadról a savat. Vagy valami lézer, amivel túl tudod melegíteni a hajót.[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Ahogy Peppo is írta, AX multicannon jól darálja őket, sok hull, valamennyi pajzs, én decontamination limpetet használok, nem heat sinket a fertőzés leszedésére. Mérnökölt hajó ajánlott, de igazából ha threat 4-be mész, akkor 4 scout van csak, nagyjából 2 perc alatt simán kivégezhető. Ha AX combat zoneba mész, ott előbb-utóbb megjelenik valami nagyobb thargoid hajó is, ami nem túl egészséges a kis hajók számára (én amikor kinézett, akkor 80%-ról 25%-kal sikerült lelépnem, de forgolódtam össze-vissza, mint a mérgezett egér)
Szerk.: A rangról nem tudom mennyire növeli, ez a része hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
-
gentlelynx
tag
Igen, jól tudod, elite-ként számolódik mindegyik. Annó én is így húztam meg rendesen a combat elite felé vezető utamat... 2000-nél is több scout-ot felszeleteltem, de az inara nem mutat egyet sem, pedig abban az időben még használtam az edmc-t... Ez valami új fícsör az oldalon? Mióta van?
-
Peppo
őstag
válasz gentlelynx #41988 üzenetére
Ezt passzolom, mert ilyesmire sosem használtam semmilyen oldalt vagy programot. Én csak mentem és lőttem, míg elit nem lettem. Nagyrészt amúgy massacre küldetésekben szedtem össze, bár azért pár Scout is segített az előrelépésben.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz gentlelynx #41988 üzenetére
Most egy kicsit magamat idézem, kicsit feljebbről:
Megoldottam. Az inara azt írja, hogy nem működik az auto update a Frontier felől, ezért manuálisan kell ezt megtenni. Megcsináltam és rögtön látom, hogy 40 scoutot kilőttem.
Ha bemész Inarán a ranks and reputations menübe, lejjebb görgetsz ott lesz olyan, hogy import frontier data. Ott le van írva, hogy miért van ez, de a lényeg az auto update ki van kapcsolva (azt hiszem), de az auto update is 48 óránként fut le, ezért lehet manuálisan frissíteni. Ha megteszed, akkor már kiírja, de frissíteni kell.
-
gentlelynx
tag
válasz -ZeeZee- #41990 üzenetére
Értettem elsőre is, csakhogy én valamikor a múlt év eleje környékén szeleteltem (vagy lehet, hogy még korábban, már nem is emlékszem pontosan) és azt már nem szedi be utólag. Ebből gondolom, hogy ez valami új statisztikai elem lehet. Nincs jelentősége, úgy is lesz még Targoid írtás előbb-utóbb, emiatt nem fáj a fejem
(Meg is nézem, hogy mikor lehetett az Oitbi védelmére összehívott akció...) -
gentlelynx
tag
válasz gentlelynx #41991 üzenetére
Hihetetlen, hogy telik az idő... 2018 decembere volt
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz gentlelynx #41991 üzenetére
Oh, bocsánat, igazad van. Ez a mostani "war"-ra érvényes statisztika.
-
duvi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Az a túlsminkelt Mamba klón nem túl érdekes, de vajon a harmadik képet értelmezhetjük egyfajta space legs téma lebegtetésnek, vagy ez is csak amolyan szokásos concept art, amilyeneket már eddig is bőven láttunk?
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Deaxus
tag
Sziasztok
Úgy gondoltam kipróbálom ezt a Power melót.Csatlakoztam Mahonhoz,akinek ez lenne a feladata a Preparation szakaszban:
Collect Alliance Trade Agreements from contact in controlled systems and bring them here to support Mahons preparation of this system.Ez az én értelmezésemben: egy szövetséges rendszerből a power contatctoktól ,hozzak cuccokat a célrendszerbe.
De senki nem akar adni nekem semmit ezekben a rendszerekben.
Vajon mit csinálok rosszul? -
Submarine
senior tag
-
Deaxus
tag
válasz Submarine #41998 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Olvastam ezt a leírást,épp ezért nem volt világos mi nem működik.Aztán rájöttem mi a gond.Olyan rendszerekben próbálkoztam felszedni a cumót,ami ugyan Mahon fennhatósága alatt áll,de nem az övé.A "pajzsos" ikonos rendszerek a jók.Hát igen,azt még tanulni kell. -
Peppo
őstag
válasz Deaxus #41999 üzenetére
Mindegyik powernek van egy fő bolygója, ezt az adatlapján megtalálod. Ott mindig lehet felvenni cuccokat. Aztán már csak azt kell kitalálni, hol tudod azokat leadni. Általában nem kell messzire vinni. Ha csak a speciális felszereléseket akarod kifarmolni, akkor egy T9-es szállítóval vagy egy Cutterrel egy fuvarral el tudod vinni az ehhez szükséges 750 tonna cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest