-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
Kb. egy órát szórakoztam vele, mire sikerült grade 2-re felhúzni a thrusterst. Többet sajna nem engedett. Az fsd-hez hozzá sem szagolt, lefagyizott az egész. Ez azért volt kellemetlen, mert hazafelé Harry Potter kiszedett, ki is lött, ahogy kell.
Most mentem egy kanyart a Corvette-el, ott meg a modules fülön egy rehadli modul van, aminek ott sem kellene lennie. Van egy 6-os meg egy 7-e thruster, egyik engeezve, mc engeezve stb. Pedig azok nem a Corvette tartozékai. :D -
orientcx
őstag
Mivel én kifejezetten mára kaptam 1 órát ED-zni, nem pár nappal későbbre, ezért úgy döntöttem, hogy márpedig én belépek, még ha egy eldugult köpőcsővel szerelt kettéharapott Hauler-t is tol a popsim alá a gép.
Örömmel mondhatom, hogy semmi gond nem volt. A modulok rendben voltak, akadozás nem volt, de nálam még az állomások bejárata is megfelelt a hologramnak. Sőt, nem akarom elkiabálni, de a crew-nek beültetett második karakteremmel sokkal gyorsabban létrejött, és jóval stabilabb volt a kapcsolat mint szokott, pedig ezzel gyakran voltak gondok. (remélhetőleg ez a javulás nem csak a véletlen műve)
A kapott 1 órámat bravúrosan feltornásztam 1h 51 percre, és így a túrát kalózirtós küldikből mintegy 70 Misike bevétellel zártam, amit Braben bácsi 84 db fényesre polírozott arany Arx-el honorált. Ebből egyet rögtön el is vertem az akciós 84' mintájú tharg hologramra(így mulat egy Fed hero ).
Megjegyzem, ha 84 Arx-et kapunk nem egész két óráért, akkor nem lehet olyan nagy művészet azt a 400-as plafont abszolválni.
gentlelynx - "most meg, hogy ki tudja hamarabb összehozni a heti arx cap-ot"És igazad van. Valami gonosz rontás lehet ezen az Arx-en. Eddig rohadtul nem érdekelt, mik vannak a store-ban, azt a néhány jópofa cuccot, ami kellett, már réges-rég megvettem, de mióta van ilyen, már nézegetem, számolgatom, simogatom, fényesítgetem, ápolgatom. Még egy-két hét, és mint Harpagon mester fogok kotlani az Arx-es ládámon, gyanakvóan méregetve a környezetemet.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Mattyokar
tag
válasz orientcx #41204 üzenetére
Én 1db ARX-szal zártam a kb 1 órás játékot, ami alatt tizenvalahány milliót szedtem össze korábban félbemaradt (nem mertem a limpetes hiba miatt folytatni) bányászott cuccok eladásával, kereskedéssel, szállítós küldetésekkel.
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Harlekin77
csendes tag
válasz Mattyokar #41205 üzenetére
Szia!
Azt vettem észre hogy a harci tevékenységekért jobban adja az ARXot.Tegnap kb. 6 órát kamionoztam 20 ARXért,ma eddig mentem 1,5 órát kalózokat vegzálni és 29 ARXal lettem gazdagabb.
Elméletem szerint a tevékenység kockázati szintje szerint adja az ARXot.Nem bevétel után.
[ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
pcnet
addikt
23 ARX, kb 4.5 óra void opal bányászatért. Nem volt "nagy" bevételem, "csak" 70 tonnát csipegettem össze, mert két haver karakterét segítettem húzni, wingben.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
cabala1
tag
Én most jelenleg körülnézek a galaxisban... van régebbről egy fittelt explorerem még a DW2-ről, elmentem Coloniára - legalább az ottani mérnököket is kipipáltam - megnéztem a SagA*-t, a legtávolabbi Guardian Ruin-t, és még egyéb POI-kat vadászok... remélem nagy erőkkel flexelik már a bugokat
-
truefx
aktív tag
99 ARX kb. 5000 LY útvonal neutron jumpos végigjárásáért, közben egy earth-like lescanneléséért... kb. 1,5 óra
-
orientcx
őstag
A tegnapi 84 ARX után ma egy újabb másfél órás(egész pontosan 1h 39') kalóz kokizós kör után újabb 74 Misike + 139 ropogós ARX volt a jutalom, így össz már 223 ARX csücsül a számlámon, ami a két nap kb három és fél órája alatt jött össze. És mindezt amolyan közepesen béna teljesítménnyel, mert a hosszú kihagyás után a régi formámtól még igencsak messze vagyok. viszont a második karakteremnek, aki crew-ként végig ott ücsörgött az anyósülésen, mindösszesen alig 33 ARX-el szúrták ki a szemét.
Hiába, a kocsikísérőket a jövőben is rosszul fogják majd fizetni. Bár meglehet a gyengébb díjazásban picit az is közrejátszott, hogy nem szereti eléggé a focit...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-ZeeZee-
senior tag
A 400 ARX/hét alatt mit kell érteni? Hétfő - vasárnap, vagy csütörtök - szeda (csütörtök szerver update)?
-
Peppo
őstag
Úgy tűnik, a powerplay elég jó Arx gyűjtésére. Leszállítottam 770 tonna cuccot Zachary részére, és kaptam érte kb. 100-at, meg még az oda-vissza úton 20-at felfedezés címén. Pedig semmit nem csináltam az adott rendszerekben, csak elsütöttem a discovery scannert. 124 van most úgy, hogy egy órája 0 volt.
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Most már nincsenek AX conflict zone-ok? Thargoid űrállomás támadás sem? 3 hónapja egy ilyet se láttam.
hitler, sztálin, micro usb
-
orientcx
őstag
válasz Cooper911 #41214 üzenetére
Egy véleményen vagyunk. Ezeken az ARX-eken valami nagyon gonosz rontás van.
Mára is mindenáron ki kellett erőszakoskodnom egy kis időt, hogy mehessek egy kalóz dorgáló kört, mert addig nem nyughattam, amíg be nem gyűjthettem a 400 db drágassságom a zsákomba. Ma éjjel úgy alszom, hogy a párnám alá teszem, + a fél szemem ki lesz peckelve.
És már fogalmazom is a ticket-et kb ezzel a szöveggel:
Na elő a farbával, Braben mester! Melyik nap indul újra a számláló, mert egy Fed bugris ingyen nem dolgozik! Ja, és hitel nincs!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
pcnet
addikt
Az általam, múlt héten említett aszteroida robbantásos bug még jelen van. Csak wingben jelentkezik. Belövünk egy töltetet és azonnal közli, hogy a robbantás sikertelen, el sem kezdődik a visszaszámlálás, pajzsból lemegy 1-2 kör. De van olyan is, hogy belöjjük a töltetet, még sárga mezőben van jobb fent az az izé, aztán a következő töltet elhejezésekor eltűnik a jobb felső kijelző izé és közli, hogy az aszeroida robbantás sikertelen. Mindig csak wingben jelentkezik a bug. Hétvégén bányásztunk soloban, senkinél nem jelentkezett, tegnap este kicsit wingeztünk, egyik haver elég hamar belefutott. Tehát nem arról van szó, hogy rossz szögben lövünk a repedésre és lepattan a töltet. Senki nem futott még bele?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gentlelynx
tag
válasz orientcx #41218 üzenetére
A leg valószínűbb válasz, valószínűleg az lesz, hogy a "tick eljövetelére csütörtökön hajnal tájt számíthattok kelet felöl"
Szerintem a helyi idő szerint 9h körüli tick lesz ennek a nullázója.
Egyébként nagyon hamar összejön a 400, úgyhogy nem para. Vannak persze most is (mint a bányászatban) élmunkások, akik pár óra alatt kigrindelik, de nekem se jutott már begyűjthető vasárnapra, mert mind meglett szombatra úgy, hogy igazán nem gyúrtam rá. -
duvi
nagyúr
Délután 15 órakor érkezik az új patch. Kb. 30 perces leállás várható!
---
Greetings Commanders,
The Elite Dangerous servers will be offline for all platforms today at 13:00 (UTC) for approximately 30 minutes to apply a minor update containing a number of fixes.
Thank you for your patience.
Please find the full patch notes below:
Crashes/Stability
Fixed a crash that could happen when trying to load the game on PlayStation 4
Network
Fixed issue with players not being able to connect through a VPN
Engineering
Fixed soft lock when engineering an item
Communication
Fixed an Xbox One issue that allowed other users to communicate with a player that they are not friends with, when that player has the 'p=others can communicate with voice, text, or invites' privilege is set to 'Friends' -
-ZeeZee-
senior tag
SRV-ben ülök, használnám a fegyvert, de kiírja, hogy váltsak cockpit módot (F3). Viszont hiába nyomom, nem vált. Beállítom másik billentyűre, ismét nem működik. Várjak az újabb patchre?
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem, az jó volt. "Sajnos" megtaláltam a hibát... Hiába van a switch mode-nál beállítva a váltásra "F3", ha nem veszem észre, hogy van külön driving mode switches is... Ott persze más van beállítva, nem az "F3", de azért bőszen jelezte, hogy nyomjam az F3-at, hogy váltsak.
-
woryz
senior tag
Lehet, hogy valami felett elsiklottam, de több videóban láttam, hogy manuálisan szálltak le a videósok az űrállomásra. Ez miért jó? Lehet, hogy csak a "tutorial" részben lehet használni az auto pilótát?
-
Peppo
őstag
Később is lehet használni, csak nem mindenki teszi. Hogy miért? Mert úgy szeretik, vagy csak úgy szokták meg. Érdemes egyébként megtanulni, mert lesznek olyan helyzetek, mikor kézzel kell letenni a hajót. Pl. nekem a bányászhajómban nincs automata dokkoló, mert egyszerűen nem fért bele. Kellett a slot másra. Ezt leszámítva általában használok dc-t, de mielőtt átálltam rá, azért letettem pár százszor kézzel is a gépet, csak hogy tudjam, hogy kell. Vannak sokan, akik viszont nem is tudják máshogy elképzelni a leszállást, csak manuálisan. Nem vagyunk egyformák.
-
wollnerd
aktív tag
"Érdemes egyébként megtanulni, mert lesznek olyan helyzetek, mikor kézzel kell letenni a hajót."
Pl. a sérült vagy javítás alatt álló állomások nem tudnak auto-dokkoló szolgáltatást nyújtani.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
4580693
senior tag
Folt jött ma reggel.
-
gentlelynx
tag
Arról lehet esetleg közelebbit tudni, hogy mi volt az a komoly bug?
Hallani már valamit arról (itt-ott), hogy mikor akarják javítani az SC-ben a bázis megközelítés tájolását? (Egyébként én abban sem vagyok biztos, hogy a hologram fordult el... mostanában olyan hülye szögben találtam több bázist is a bolygóhoz képest, hogy elgondolkodtam...) -
Peppo
őstag
Remélem, semmi gebasz nem lesz ma! Végre átvehetem a Pacifier frageket, hogy aztán gyorsan ott is hagyjam Zacharyt. Még nem tudom, melyik lesz a következő, de szép lassan mind sorra kerül.
-
duvi
nagyúr
válasz gentlelynx #41239 üzenetére
Ezt javították és törölték az így szerzett javakat.
4580693
Nem a hétfői patchet töltötted most le?
Ha "eltűntek" a csillagok, akkor érdemes megnézni a csillagtérkép beállításainál a Star Class szűrőt[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
válasz 4580693 #41240 üzenetére
"sok csillag eltűntmár látom térképszűrés lehetett náladBakker, remélem ez nem komoly.Épp úton vagyok Colonia felé. Neutron plotter-t használom, így már csak 1-1.5 órányira vagyok egy 79.21Ly ugrású condával, azt gondolom h a neutron-okkal és egy nagy tankkal csak 3-4 óra az út, bubi-ból, az Bp-Berlin autóútnyi utazásiidő helyett.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Cooper911
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy egy adott powerplay frakciónak kik az ellenségei? Elkezdtem powerplayezni és most azzal szembesültem, hogy a legtöbb painite eladóhely ahol 700k körül veszik, az ellenséges terület. Ok a legközelebbi elenséget írja, de ahogy nézem több is van.
Ha egy rendszerben hostile vagyok le tudok szállni az állomáson ha nem scannelnek meg? Outpost is jó ott úgyis ritkán scannelnek.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
Köszi. Hajaj. Torval néni elég házsártos lehet, a fél bagázzsal összeakasztotta a kapanyelet. Na ez így izgi lesz.
Ahogy nézem az infókat hostile állomáson meg nem tudok leszállni, de ha mégis akkor meg a piactéren pakolnak össze villámgyorsan az érkezésemkor.Lehet, hogy inkább hanyagolom a bányászatot és pofozkodásba kezdek, így keresve pénzt, meritet és combat rankot egyszerre
(#41248) Peppo : Az interdict zavar a legkevésbé, bár tegnap pont a powerplay hovatartozásom miatt kötöttek belém, de nem sikerült a kiszedés. Viszont itt ülök 60T painiten és jó lenne ha egy marék rizsnél többet adnának érte, kivéve, ha pálinka formátumban van
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest