Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    Sziasztok!
    Na nálam is kimaradt a húsvéti időszak teljesen. 4 mission failed üzenet várt mikor beléptem. Viszont az egy hetes wingeset még pont be tudtam fejezni tegnap. Asszem a jövőben csak ezekre hajtok mert sokkal kényelmesebb hogy van egy heted rá és nem feltétlenül tudsz minden nap játszani.
    Amit észrevettem:

    - Valahogy elfelejti a játék a moduloknál a prioritás beállítást. A következő történt: be akartam fejezni a kalózirtós küldit. Rárepültem a célra, és az volt a szerencsém hogy először a kill warrant scannerre nyomtam de abban a pillanatban mindenem elszállt, bekapcsolt a létfenntartó berendezés, ...
    Ránéztem a modulokra és minden egyes volt. Átpakoltam a fuelscoopot 3-asra, a cargo hatchet és a kollektor limpet kontrollert 2-esre. Ezzel helyreállt a rend, csak ugye ledobta a teljes pajzsomat és meg kjellett várnom a feltöltődést. Ezután bementem az állomásra a jutalomért. Megnéztem hogy mi az a plusz hely amiről beszéltetek. Hát látom hogy nekem két üres helyem is van. Mivel ki van maxolva a PP-m ezért egyikre betettem egy HULL reinforcement-et a másikra pedig egy cargo-t. Itt mintha jött volna valamiféle modul figyelmeztetés amit ignoráltam.
    Na ezután megint elmentem vadászni és ismét eljátszódott a fenti szitu. Remélem tényleg csak a plusz modulok miatt vesztette el az infót, csak azt nem értem miért ha ezek nem fogyasztanak áramot.

    - múlt héten mentem ugye a Dwellerhez és felpakoltam két fixed pulse lasert a vulture-ra. Ezeket fejlesztettem fel, egyiket focused-re másikat long range-re. Na tegnap valahogy nagyon ment ezzel az írtás. Nem tudom hogy a patchnek van-e bármilyen köze hozzá de a nagy hajók is szinte pillanatok alatt nullázódtak vele. Asszem hagyom a Pythont és a következő inkább egy FDL lesz 4 darab ilyen fixed focused pulse-al mert nagyon bejön csak kell hozzá jól manőverezhető hajó :)

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák