Új hozzászólás Aktív témák

  • gentlelynx

    tag

    válasz pilóta #38445 üzenetére

    Érteni vélem, amit gondolsz, de szerintem az odafigyeléssel ebben az esetben nincs gond. Kevésbé örültem volna annak, hogy esetleg egy általam már bedefiniált gombra, odarakják az analizis módot, vagy az fss-t, mint így, hogy figyelmeztetnek, hogy ezeket be kell állítanom a teljes funkcionalitáshoz.
    Szerintem (önkritika következik) én rendesen "behisztiztem" az átálláskor, (főleg, hogy épp gőzerővel Oitbi megmentésén fáradoztam), de alapvetően (és megvédhető érvrendszerrel alátámaszthatóan) nincs nagy gondom most az új felfedezési rendszerrel. Kicsit nehezen szokom még, hogy az USS-ek nem úgy jönnek ahogy megszoktam és amibe "beleszocializálódtam" a játékban eltöltött pár hónapom alatt (battus most nézem, hogy 10 hónapos leszek lassan :B ), de ennek is meg lehet találni az előnyét.
    Főleg ha ilyen szépen adja a HGE-ket. :K
    Én most úgy látom, hogy a játék része maga a működés felfedezése is, ezt könnyítheti meg, vagy gyorsíthatja fel egy yt videó (vagy itt a fórum), de ez eddig is így volt. Valahogy azok is felismerték a működést, akiknek nem volt mit megnézniük és maguk csinálták meg azokat a videókat, amik alapján most mi okosodhatunk.
    A játékos elvándorlás, vagy maradás, vagy új játékosok érkezése szerintem ettől, alapvetően független, mert akinek nagyobb a kötődése a játék világához, azt ez nem fogja eltántorítani, akik meg gyengébb szálakkal kapcsolódnak, azok meg akármikor, bármilyen számukra nem tetsző fejlesztésre hivatkozva itthagyhatják.
    (Aztán ezek közül többen egyszer csak gondolnak egyet és ismét nyakukba veszik a csillagporos utat...)
    ...befejezem, hosszú lesz :B

Új hozzászólás Aktív témák