Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    Én már várom a végleges 3.3-at. :) A tervem ezután egy újabb nagy exploration túra. Valszeg még nagyobb lesz mint az előző. :)
    ezúttal "megkerülöm" a galaxist, ismét BP-ig. Kb. így. Hogy ezután mi a tervem? Valószínűleg a Scenic Route Finder-re bízom a visszautat. Nagyon érdekesnek tűnik ez a oldal. Máris érdekel pl. a "Planetary Nebula" és "Nebula" közti különbség is. :))
    Ja és Krait Phantom lesz a hajóm és ezt a fittet terveztem neki. (Remélem mindenkinek műxik a link. [beta.coriolis.edcd.io]) Mit szóltok?
    Amúgy a Repair limpet-nek csak a wing esetén van értelme? Nem lehet úgy használni hogy megjavítsa a saját hajóm hullját? :U
    Illetve, ugye az FSS már alapfelszereltség minden hajóban, ezt tudom. Tényleg érdemes vinnem a DSS-et is? Használható és extra pénz jár akkor is, ha (csak) a Water world-ok és ELW-ok felszíneit mappelem le?
    Még nem igazán sikerült kibogarásznom hogy akkor mennyire is változott akkor felfedezésért járó díj a csak fss használatával?
    Járna a pénz, ha csak csupán belépek a rendszerbe és megyek is rögtön tovább a következőbe....?

    Köszi a válaszokat :)

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák