Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Ahogy a minap mondtam, a két medium MC-t lecseréltem frag cannon-ra. így most a két huge, és két small helyen MC-k, a két medium, és egy large helyen meg a három frag van. Nem kérdés hogy jó döntés volt, durván felgyorsult az ügymenet. Sajnos az alaposabb teszt még hátravan, mivel ma volt meg a böjtje a tegnapelőtti 12 millás körnek, az idő 90%-át meddő ki-be lépkedéssel, és üres téblábolással töltöttem. Mindenesetre azt a következtetést vontam le, hogy a Krait-el könnyebben, és gyorsabban lehet felpofozni a kuncsaftokat, beleértve még az erősebb wingeket is, viszont a Corvettel a lőszergyártásnak hála gyak az örökkévalóságig kint lehetne maradni egy HazRES-ben anélkül, hogy bárki meg tudná kocogtatni a hullomat. A minapi hozzászólásomban csak poénból neveztem T-rexnek a Corvette-t, de most már hivatalosan is is belefoglaltam a nevébe: Orient cx one T-rex :)

    cinemazealot
    gentlelynx -
    "aszitte, hogy nem vesszük észre..." - (képméret)

    Na jó, lebuktam. Amúgy meg illetlenség mindent észrevennetek, de legyen. A kedvetekért jöjjön a NAV-nak szánt verzió.

    T. NAV! Szegény, hangártakarításból tengődő Fed bugris vagyok, azt a 18 db hajót csak lízingelem, éves jövedelmem 0.6 Cr, amiből havi 1.4 millióval a nehéz sorsú, éhező gyermekeket támogatom, stb, stb...

    :B

    Ezúttal külön le is mértem a képet, a fejétől a farkáig 8 méter 13 centi, a farkától a fejéig 2 méter 18, az összesen 1 méter 27 centi(hosszúság szerint adózunk) ;)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák