Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Lacerta #74097 üzenetére

    Volt H04, van H300R.
    Amiben jobb az utóbbi: Korrekt fényerejű emiterekkel kapni, sokféle változat. A test jobban tetszik, és jobban bírja a hőt. Sőt, 30+ fejlámpa közül amit teszteltem, a legjobban.
    A jobbik pánt jár hozzá,

    H04 lencsés változata szórt, futásra is so-so. Más jellegű a H300, spotosabb a lencsés is, kicsit az armytek irányba, de még spotosabb. Az OP verzió pedig elég nagy és nem erős spottal van, nekem ez a szórt fényű lámpám.
    De ebben sokkal inkább van kraft mint a H04ben. Egy lámpát véve kb 26től indulnak 3100as akkuval, és kb 19k egy H04 RC, egyszerűbb designnal, leheletnyit kisebb, meg kisebb emitterek vannak benne. A klipsz, a mágnest pótló távtartó, a csuklópánt mind korrekt :) .
    Ki ki dönthet, de nekem pár hét után elpasszolós volt a H04, semmi extra, max a kiválasztható fokozatok volt plusz. H04 bő Sofirnos/Wubenes, a H300 Fenixes/Nitecoreos minőségnek érződött nekem :) .
    Nálam a finish, a fokozatok, ahogy bírja, amilyen a képe; bejött. :)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák