Új hozzászólás Aktív témák

  • saril

    senior tag

    válasz FBLLMAG #72688 üzenetére

    Ezek nem megfelelő magyarázatok, az sst40es convoy-al kellene megcsinálnod a méréseket és max úgy lenne kb. helyén való, köze nincs a kettőnek egymáshoz, még le is írtad..

    Hogy a viharba akarod te az AA akku-t ami idejétmúlt dolog összehasonlítani egy li-ion technológiával? A jobb cellák nem 300 mint ahogy te hibásan említetted, hanem minimum 500 és 1000 ciklust bírnak ki!
    Miért nem az AA akku és a li-ion cellákról hozol grafikonokat? az AA akku egy semmirevaló, idejétmúlt, szemét! semmit nem ér! [link]

    Olyan vagy mint az apám, régmúltban élsz és nem vagy képes elfogadni hogy a világ fejlődik! Addig nem hitte el hogy tenyeremben elférő li-ion akkupakkal amit építettem bebikázom az 1,4 szívó benzint 3 hónap állás után, csináld már ezt meg egy tenyérni AA akkuval! (a savas akku le volt róla kötve!)

    Ja és már előre tudom hogy a hideggel jönnél, egy jó cella a hidegben is cella, tessék: [kép]
    -25-ig használható...

    Kellene egy felmérés hogy ki az aki még AA akkus dolgokat használ, és kiderülne számodra is hogy nagyon kevesen, vagy azok akik lusták, vagy azok akik nem tudják vagy nem akarják kiváltani, és a legkevesebben 0.1% olyanok mint te lennél hogy él és hal egy idejétmúlt technológia iránt és AJNÁROZZA, szíved joga, de abszolút hülyeség hogy sztárolod, semmit nem ér. :R

    [ Szerkesztve ]

    Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!

Új hozzászólás Aktív témák