Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz Zoli-bácsi #52976 üzenetére

    He egymás mellé rakod, akkor a két lámpatest valóban hasonló, mindkettő alumínium, szépen eloxált és tulajdonképp mindkettő világít ha bekapcsolod. :) Nyilván ha másra nincs szükséged, akkor ez így rendben is van. De ha azok az "apróságok" is fontosak amiket FBLLMAG leírt (nem sorol fel én is), akkor például a Convoy ezen a téren semmit sem tud nyújtani. Ettől maga a lámpa még nem lesz rossz, csak ettől más kategória.

    Nekem sem ér meg egy petákot sem például a hővédelem (sőt, inkább kerülöm) és vannak olyan magasabbra pozicionált gyártók is (mint pl. Nitecore) akiknek a lámpájáért még annyit sem adnék mint egy Convoy-ért. Mindenkinek mások a szempontjai.

    Az árkülönbözet tényleg sok, de hát mindenki annyiért adja a maga portékáját amennyiért akarja, ezért nem lehet kárhoztatni, és jól láthatóan sokaknak megér annyit még ez a nagy felár is, hogy prémiumot vegyenek (különben már csődbe mentek volna ezek a gyártók). Én például ruháknál sem tudom megérteni, hogy valaki például 30-40000Ft-ot kiad egy cipőért?! De elfogadom, hogy neki ez belefér, ha neki megéri akkor lelke rajta. :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák