Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz FBLLMAG #49322 üzenetére

    Nem mindig az 1 lámpa a nyerő, ebben maximálisan egyetértünk, ezért van nekem is vagy 5-6 lámpám. Viszont amit fejlámpában írtam, az egyáltalán nem a valóságtól elrugaszkodott dolog, bármelyik gyártó képes lenne megcsinálni szerintem és mondjuk úgy, hogy hétköznapi használatot feltételezve tényleg minden igényt ki tudna elégíteni. Igazából jó lenne ha tudnék egy olyan fejlámpát hordani magamnál ami bármilyen helyzetben megfelelő, nem csak bizonyos dolgokra. Vagyis ha épp szerelek, akkor is tudom használni (közelre totál szórt fény), ha épp beltéren keresek valamit (erős szórt fény), illetve ha sétálni, kirándulni megyek erdőbe (spotos erős fény).

    Amiért én kiadnék sok pénzt, az egy olyan fejlámpa ami 18650-el megy, van külön flood és hotspotos refije is, melegebb színhőmérsekletű (4000-4800K közt), fényerőben max 6-800lm bőven elég, esetleg van még rajta egy high cri led és van beépített mágneses töltő, és jó minőségű. Ez annyira nem extrém dolog szerintem. A HC65 majdnem ilyen csak a színhőmérsékelete túl hideg nekem és csak egy refije van, ami alapvetően inkább szórt fényt ad.

    Több fejlámpa is van itthon, de mind csak bizonyos dolgokra jó. :)

    Az X70 is egy elég széleskörű lámpa, csak emellett egy monstrum is, ami behatárolja a felhasználást (értsd: nem az a lámpa ami mindig ott van táskám alján, vagy a zsebemben). :D

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák