Új hozzászólás Aktív témák

  • adam7027

    csendes tag

    válasz Teasüti #46503 üzenetére

    Szia!

    Ha viszonylag olcsón kellene, akkor szerintem ilyen esetleg jó lehetne, jó alacsonyra le lehet dimmelni (két fokozatos van, és külön külön beállítható egy szint, amit az akksi benntartásáig megjegyez), ha sokáig kell a fénye. Valószínűleg a 'Warm White' belőle a legjobb árnyalat, mert az ha minden igaz, 5C tint. A White elvileg 3C, de én valami 1A körüli dolgot kaptam, amikor rendeltem, ami meg már szerintem kb. Cold White. Van egy Yellow-om is belőle, de az már 7C-s tint, ami tényleg eléggé meleg fényű, azon belül is tényleg sárgásabb, és nem narancsos-rózsaszínes egy kicsit sem. A fejpántja lehetne jobb is, de használható.

    Ha többet is ki tudsz rá adni, akkor Skilhunt H03 RC változatok (TIR (teljes belső visszaverődéses) optikás, reflektoros, ami jobban "ízlik" neked), WestBam-nál biztos lesz hozzá valamilyen kupon.

    Ha többféle fényt is szeretnél használni, akkor van még Nitecore HC65. Van egy jó fényes, 'normál' színvisszaadású fő LED-je, de van hozzá viszonylag halvány, de melegebb tónusú és jobb színvisszaadású segédfény + még piros fény is.

    Utóbbi kettő fejpánt, és fejrész kialakítás szempontjából szerintem kényelmesebb + USB-ről tölthetőek + van bennük egy pár féle villogó mód is, ha valami jelzést kellene leadni. Habár nem volt kedvem testreszabni a Nitecore fejlámpámat másmilyen LEDdel /nem merek most még belenyúlni/, el kell ismerjem, hogy nagyon kényelmes. (Nekem még csak HC60-as van - szinte ugyanaz mint a HC65, csak egyféle LEDdel.)

    Most ezek jutottak eszembe nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák