Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kowik #16388 üzenetére

    Éjszakai munkára is kell. Jelenleg 400lu körüli, 150méter használható hatótávolságú lámpacsokor van tulajdonképpen: egy teljesen szúrt fényt, egy kevésbé szúrt fényt, és egy szórt fényt adó lámpa megy egyszerre, tehát összesen 3db lámpa szerencsére teljesen kiépített akku és töltőkapacitással, C és D akukkal, és még a gyárilag hozzáadott elemek is megvannak. Ők akkor mennek 1-1 éjjel amikor az akku épp töltőn van.

    Nagyon jól bánnak az akkuval mind egyébként, tavaly a márciusi hóbuliban, 3napon át világítottam velük minden este (nem bírtam 6kor lefeküdni :D), utána még hetekig éjjelente 1-2órát kint melóban, úgy hogy előtte nem volt rákészülve a nagy áramszünetre. A 22-140óra világítási idő típus és beállításfüggő.

    Na de a jövőről:

    A TK51 a variálható szórt és szúrt fény miatt tetszik, de úgy tudom nem bővíthető az akku. A TK61 meg a dupla hatótáv, és az akkubővíthetőség miatt tetszik.
    Szóval ez a dilemma. A TK51 425métere is szép hatótáv, de amikor a végén kéne látni valamit az már elég halovány lehet, (gondolom olyasmi lehet mint most 150méter után) ugyanakkor a TK61 825métere lazán elér mindent amit érnie kell ráadásul bővíthető, ezért szimpibb.

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák