-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #750 üzenetére
Szvsz. felesleges ennyit farmolni, kezdd el a Peninsulát meg a Stormveil kastélyt nyugodtan, 30-as szinten easy lesz mindkettő.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
lanszelot
addikt
Milyen kihúzás?
Steam -ben kell állítgatni, semmit se kell kihúzni.-Xbox Controller Configuration is not enabled on Steam
-Controller settings are incorrect for Elden Ring
/ez a 2 beállítás, nekem az első működött/Eredeti kontrollerről beszélünk, vagy utángyártott?
Utángyártottakat felejtsd el.
És xbox 360 pc verziós eredeti kontrollere fog működni vezetékkel csak.
Ha nem ez van, akkor irány a bolt, és xbox series x kontrollert újítsd be, jól megy vele /vezetékkel usb-c/ -
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek mire érdemesebb beszerezni a játékot? Melyiken futna stabilabban, akár magasabb képfrissítéssel?
- PS4 Slim
- Laptop (i5-7300HQ, 2x8GB RAM, GTX1050 4GB) -
-
Fitzgerald
veterán
válasz Bad Pritt #752 üzenetére
Stormveil Castle-be készülök lassan ja, aztán East Limgrave.
Amúgy nem baj ha kicsit op vagyok, nem azért játszom ezeket a játékokat, hogy szopassam magam.
Az előbb kinyitottam egy ládát ami Caelidbe teleportált, azért ott látszott hogy a mindenféle hollófejű matyik ellen még kevés vagyok... -
nyamsas
aktív tag
válasz Ctrl+Alt~Del #751 üzenetére
Kimerészkedtem, de szerintem rossz zónában vagyok, lvl 9-es stone-okat dobálnak a mobok, már amikor le tudom csapni őket.
Most már nem egy, hanem 2 hites vagyok nekik, de már ez is haladás nálam. Nem kell rosszindulatának lenni, nem mindenki olyan menő mint itt egyesek.
Ez a zóna totális Berserk anime, az eclipse után.
(Everything is dead, everything is evil!)
-
törölt tag
Ha konzolt veszek az már PS5 lesz
Bloodborne volt az egyetlen souls like amit végigvittem, ott Vicar Amelia és Gascione idegelt ki legjobban, de sokat szenvedtem a vár tetején lévő rohadékkal is. Ezekhez képest mennyire durva az Elden Ring? Bár itt ha jól értem jobban lehet farmolni, ha nem megy elnézek máshova aztán visszamegyek OP-ként.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Végére is értem a Horizontnak így holnap esek neki ennek a játéknak Piszkosul várom már, csak nem akartam egyszerre két játékot játszani. Legalább ti már jól előre haladtatok, és tudok informálodni bár nehezen álltam meg hogy ne cseréljek lemezt,és kezdjek bele a megjelenés napján
-
Andos91
csendes tag
Szevasztok, én még a frissités után is ugyanúgy hatalmas fps droppokat tapasztalok olyan területen ahol több minden történik, meg a nagyobb bossoknál a sok effect miatt.
Pc-ről tolom, a gépigény az ajánlottat bőven eléri. Ti hogy vagytok ezzel van már rá valami megoldás?Olyan nincs, hogy olyan nincs!
-
batai15
félisten
Végre tudtam játszani. Jó játék ez ,igazi szivatós souls játék. Vagabondot indítottam ,gyorsan le nyomtam az equip loadot mediumra így már normális sebességgel mozog a karakter és sikerült meg szerezni hp itemet az elején a Stone keynél.
Kérdésem lenne hogy y-ra elő jön a pouch.
Sima kurzorra hogy lehet torrentet rá bindelni ? Kurzor fel gombra nem tudom mit lehet rakni ,aztán jó lenne y nélkül élő hívni a pacit . -
Scholes9
nagyúr
válasz Fitzgerald #757 üzenetére
Én is így játszom,
meg is lett elsőre Egyébként isteni a játék, utoljára a Zelda BotW-nál éreztem hasonlótMargit [ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
zsirfecske
addikt
sziasztok, én személy szerint nem tudtam tovább várni a diablo2r ladder-re, épp kapóra jött ez a megjelenés. és bár sosem játszottam souls játékkal, azonnal behúzott az első videó amit róla láttam!
tegnap elkezdtem pc-n, még ott tartok, hogy épp beállítgattam (egér+bill setting a default kontroller kijelzések helyett), konstatáltam hogy bőven jól fut az én 60 fps körüli igényeimhez mérve (1440p max, 5600x, 6600xt), és megértettem az irányítást és a nagyon alap mechanikákat. ma egy kicsit folytattam, immár rutinosan nem bízva a troll üzenetekben (eddig a legjobb ötlet az egész játékban ez a message rendszer!). a tutorialból kijutva gyanakodva kerültem el a tree sentinelt, aki mégis a semmiből rámrontva úgy csapott agyon ahogy azt kell fun volt, aztán vissza a rune drop-ért, és tipli.
pure mage űrhajóst indítottam (na jó, asztrológust, hehe), kíváncsi leszek mit lehet kihozni belőle. meg hogy mikor fogok visszajönni bosszút állni ezen a lovas dögön olyan spell-ekkel amik legalább megkarcolják
-
Imilenni
addikt
Aki már végignyomta egy kérdésem lenne:
Ranni quest line vége (odaadom a gyűrűt), átrak NG+ba? Esetleg ez még nem a játék vége? Press "F" to pay respects.
-
persil
nagyúr
Mas rpg-ben mennyi xp kell egy 90->91-hez?
Nem irrealis az egyaltalan, egyszeruen "sok szintet" lehet lepni.
90-100-as szinten mar "nagy szintu" vagy a from jatekokban. 120-ban szoktak meghatarozni a build-ek csucsat, amikor eleri a teljes potencialt.En azt utalom, amikor ilyen 20-30 a level cap es 10 ora jatek utan gyakorlatilag mar meg sincs a fejlodes erzese. 🤷
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F.B.I.
veterán
A 130 az már tökéletes a Fight Clubokhoz is.... tehát azon a szinten már OP vagy ha a fegyvered is megfelelő....persze utána már kevés lesz NG+ - hoz (szerintem).
persil: bizony ráér, én simán 2 évre tervezek vele, heti 30 - 40 óra játékkal (mondjuk ebben iszonyat mennyiségű coop segítség és Fight Club lesz) .
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Shadowguard
senior tag
Én végül kezdtem egy új karaktert, úgyis tervben volt. Wretch lett a szerencsés (?) választott, nagyrészt már tudtam mi merre van, ez jelentett némi könnyebbséget. Elején farmoltam neki a táborban némi felszerelést, meg vettem egy mellvértet, mert 10 kör alatt egy sem esett (azóta sem ). Közben annyira megtetszett a láncos buzogány, hogy leszaladtam délre megölni az éjféli lovast egy háromágúért (a végére egész elszédültem annyit kergetőztünk), megvan az uchigatana is, szóval jó lesz ez.
Egyébként szépen, alaposan felderítettem és kipucoltam mindent Stormveil előtt, aztán a végén még egy térkép alapján is végigpipáltam kimaradt-e valami.
Különben igen, eddig teljesen kimaradt pár dungeon, két éjszakai boss (abból az egyiket streamben már láttam) meg pár apróság. Viszont érezhető, hogy combosabb a karakter, Margit csak azért nem egy nekifutás volt, mert elsőre ismét legyőzött a gravitáció Egészen elképesztő egyébként, hogy hányszor sikerül ilyen amatőr módon meghalnom. Csak a kastélyban 5 alkalom jut most eszembe. Viszont két olyan helyet is találtam ott amit eddig nem De most becsületesen öltem meg a lenti grafted dögöt. Legutóbb csak lenyilaztam fentről.
Godrickra kíváncsi leszek, az biztos, hogy jelentősen erősebb vagyok, mint mikor legelőször öltem (29en szinten) és valamennyit számít a szint itt is. Nem annyit, mint egy hagyományos RPG-ben, de például a Morne kastély végi boss most nagyobb kihívás volt, mint legutóbb, amikor már az akadémiától mentem vissza hozzá. Igaz, most nem kapott farkasokat. Az a terv, hogy idézést csak akkor fogok használni, ha a boss sincs egyedül.Következő területre ugyanez a terv, ezúttal mielőtt belépnék az akadémiára a liftig kitakarítok mindent, beleértve a föld alatti területeket is. Ha a bossokat nem is, de az openworld mászkálást azért élvezem
-
wolf13
őstag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá : Elden Ring Interactive Map
-
WATERDACA
őstag
Én 1. nap óta nem játszottam vele, várom a javításokat, nézegetek streameket.
Van egy streamer:
Elden Ring magyar végigjátszás #7! - Mennyit bír a kari? - YouTube
1 óra 28 perctől amikor lóval vágtat a folyón, mi az a LOD, te jó Isten? Szerintetek itt le van butítva a grafika, vagy ennyit bír a motor?
u wanted, i got it \o/
-
persil
nagyúr
válasz WATERDACA #780 üzenetére
En csak ezt a par percet neztem meg, amire a figyelmet hivtad fel, de az egyetlen kerdesem, hogy hogy tudtok ilyen hitvanysagokat orakig nezni... ?
Egyebkent az nem lod(level of detail), hanem valami sima pop-in jelenseg.
Ha shaderezest akar nezegetni, meg poligont szamolni az ember, akkor valoban nem a legjobb valasztas az elden ring, de ha van egy keveske szeperzeke valakinek es megprobalja muveszi szempontbol ertekelni, akkor gyonyoru.Pc-s verziora egyebkent panaszkodnak, remelhetoleg folyamatosan javitjak, en boxon nem szoktam ilyesmivel(meg mondjuk semmilyen hibaval) talalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
Én eddig egy problémával találkoztam a kb 50+ órám alatt. Egyszerűen nem jelentek meg a site of grace sárga "lángjai" sem a fáklyám lángja. Hiba utaztam át másik gracehez ez nem segített, játék restart kellett neki. Ezen kívül más bug vagy belassulás stb ami zavaró lett volna nem volt szerencsére.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
lastmohican2
tag
válasz WATERDACA #780 üzenetére
Szintén a mocsaras rész, szerintem teljesen rendben van ez. Inkább nézd ezt 4K-ban: https://www.youtube.com/watch?v=Vypr2GRWkiM&t=2715s
-
ThySoul
senior tag
Vajon lesz olyan boss ami nem kezd neki idezgetni más lényeket?
Rettentő kreatív a From itt a játék vége felé, minden megidéz minimum két dolgot
-
persil
nagyúr
Ha valaki esetleg nem ismerte volna eddig(oriasi hiba) joel haver-t, most az elden-hez-hez is alkotott.
-
Viper26
nagyúr
Coop mikor lesz javítva? Két perc után ledobja a másikat.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
krokk
senior tag
válasz Bad Pritt #787 üzenetére
hű várj az nálam is volt. de igazából picit mozogtam a helyről erre arra és eltűnt. de elég sokáig kinn volt a szöveg és kicsit idegesítő volt. Ezt elfeledtette velem a játék többi része.. evvan
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
törölt tag
Lerántom virágboltból gyorsan a játékot hogy megnézzem mennyire vállalható laptopon, kérdésem hogy nagyjából hány %-os fps visszaeséssel számoljak a hardverigényes részekre szerintetek?
-
lanszelot
addikt
válasz lastmohican2 #785 üzenetére
Ha souls játék, akkor tuti nem csicsor se nem vr, hanem egy normális youtuber aki souls játékos, és a nézőivel is normálisan viselkedik., és 4K ban tolja, ha ez lenne a gond.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #796 üzenetére
Nem tervezek elmenni benne a legtáposabb bossokig. Gondolom ott kap a vas mikor 17 irányból robban meg ugrik meg üt mint valami epilepsziás polip.
-
Ronam
addikt
Radahnhoz tudnátok esetleg valami tippet adni? Már vagy 30x próbáltam, de nem sikerül megölni a rohadékot. Lvl 55ös karakterem van, ez vajon elég hozzá? Láttam youtube-on pár videót, van aki 2 perc alatt lecsapta, de ott konkrétan alig mozgott a boss, nálam meg össze vissza pörög, meg ugrál.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest