Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz clanester #5603 üzenetére

    Hogyan sikerült rövidre zárni a kimenetet, amire nem kéne kötni atx tápot egyébként sem? Az a csatlakozó arra való, hogy ha például a dc csatlakozós vagy az oldalsó 8as csatlakozós bemenetet használod olyan táppal, aminek nincs külön vga 6-8 pines tápcsatlakozója, akkor egy ahhoz való kábellel onnan ki tudod vezetni és a videokártyára dugni a plusz tápot, amit a kártya megkíván.

    Látatlanba, kitalálósan nem hiszem, hogy bárki képes megmondani, hogy megsütötted-e a kártyát vagy a beastet vagy a laptopot. Minden esetre, ha nem hozzá való tápot és nem megfelelő helyre dugdostál, akkor abból jó nem sülhet ki.

    A mostani 12 voltos tápod meg, ha néhány amperes, akkor lehet kevés. Google a képre valami univerzális, állítható feszültséges tápot adott ki, ami egyébként 24W-os (12v-hoz 1.5A-t ír). Ez a legtöbb kártyának kevés.

    Nem rosszindulatból, hanem a további károkozás megelőzése miatt, lehet jobb lenne, ha valaki olyantól kérnél helyben segítséget, akinek az ilyen alapfogalmak nagyjából megvannak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák