Új hozzászólás Aktív témák

  • katsi

    tag

    Sziasztok!

    Van egy Lenovo T420-am, benne egy 2 magos, 2.gen mobil i5 procival, meg 10GB RAM-mal.
    BEAST csatolon, Express Card foglalaton keresztul hasznalom egy Radeon 7850 1GB kartyaval.
    Az eddig probalt jatekok kielegito teljesitmennyel futottak: Life is Strange, Stalker, Overwatch. Nem is igazan akartam lecserelni, viszont kaptam egy egesz jo ajanlatot egy EVGA GTX 960-ra, ami 2GB-os.
    Kozben ugy esett, hogy jott a Steam Summer Sale, es beszereztem az Insurgency-t, amihez mar nem eleg a 7850 igy eGPU-kent, a Source engine ellenere sem. Gondoltam teszek egy probat a GTX-szel..a jatek fantasztikusan kezdett futni!

    Ha mar ez igy fut, nezzuk meg a tobbi jatekom is, es ekkor kezdodtek a fejvakaros miert-ek:
    - Shadow Warrior: fenyeknel, kardvagas nyomoknal, illetve ha karddal kaszabolok valakit, durva mod glitchel. Ilyenkor a menuben lepkedeskor is fura megjelennek random betuk es szamok, lenyegeben mintha bebugolna egy DOS ablak.
    - Doom: jatszhatatlan volt a Radeonon, kb 5 FPS. GTXen barmit csinalok, minden reszletessegen kb 15-20, nem ertem miert. Youtubeon van jopar video, amin 35 korul megy Highon szinten eGPU rendszerben egy ilyen kartya, de nalam nem.
    - Crysis2: Radeonon szuper, GTXen 5 perc utan leesik 15 FPSre es ugy is marad. Mindket karin High reszletesseg.

    A ventik windowsban nem forognak a karin. Jatek kozben sincs hangjuk. Lehet, hogy nem hutenek rendesen? Vagy lehet, hogy ez a vege az i5 mobil procinak?
    Driver a legujabb EVGA oldalarol letoltott nVidia driver. Hasznaljak inkabb az nV oldalarol letoltottet? Hogyan tudom legyalulni a regi es/vagy nem ehhez a kartyahoz feltelepitett drivereket?
    A GTXet hetvegen egy asztali gepben is letesztelem. Abban egy i5-2500 nemká van.

    Szerintetek min hasal el a teljesitmeny?

Új hozzászólás Aktív témák