Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz frici69 #74993 üzenetére

    Ez már akkor a vásárlás törlése. Más mint az előző.
    Sajnos vannak eladók akik ilyen trükkel, feltörték a fiókomat és más adott fel hirdetés szöveggel töröltetik a vásárlást, ha valamiért nem éri meg neki eladni.
    Sajnos az eBay ilyenkor "gondatlanul" jár el.
    1. Mivel létezik belépési védelem nem vizsgálja, hogy az miért nem lett aktiválva. Ha azt jelzi az eladó hogy "feltörték" kötelezném ezután a használatára, sőt minden eBay fióknál kötelezőbóvé tenném. Bankos esetén simán mindenki használja, nem lenne itt sem gond vele.
    2. Ha feltörték, akkor hogy tud belépni? Mert azért tesz fel hirdetést az "idegen" hogy pénze legyen, ahhoz hogy megkapja, egy másik PayPal fiókhoz kell rendelni az eBay fiókot, így még az eBay azonosítót, e-mail címet is meg kellene változtatni, hogy az eredeti tulajdonos ne tudjon bekavarni.
    3. Ilyen esetben miért a vevőnek kell bármit is csinálni, miért nem küldi az eBay vissza a pénzt? Ha már "feltörték" a rendszerüket?

    Az első pont néha csak később él az általuk írtakból, de legtöbbször valójában a PayPal-tól kell kérni a pénzt vissza, mert az eBay segítsége = 0.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés