Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Én karácsony óta vagyok tulaja egy Wayteq xbook 60 FL olvasónak, és eddig nagyon tetszik hogy androidos, már alakítottam kissé :) :D

    Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok ha már android, fel lehetne rá rakni a digitalstand [link] appot?

    Egyelőre kíváncsiságból érdekel csupán, egyik ismerősöm, tableten járatja már a Népszabadságot például, és gondoltam ha már az e-ink van inkább olvasásra kitalálva, megnézném, hogy napilapok milyenek rajta, csak pár próbaoldal erejéig. :) Magazinoknál gondolom felejtős, (már ha nem eretnek az ötlet magában is) a fekete fehér kijelző miatt, úgyhogy azok maradnak nálam papíron. :)

    A másik amit szeretnék kérdezni, és igazából ez lenne a fontosabb számomra, hogy ti milyen e-olvasó appot használtok, illetve tudnátok ajánlani?
    Nekem jelenleg fent van az AIreader, a Moon+ reader (ingyenes verzió), és az FBreader is, de inkább csak az első kettő között vacillálok, nem tudom melyiket tartsam meg.

    Az AIreader volt az első amit kipróbáltam, és tetszik alapvetően, mert gyors és jól testreszabható, és e-ink módban szép kontrasztos a menü és az olvasnivaló is. Viszont teljes képernyős módban ennél az olvasónál van egy kis fekete csík alul, ha nem kapcsolom ki az állapotsávot, bár annyira nem zavar, inkább az aklalmazáson belül a könyvek kereshetősége, pontosabban annak hiánya ami miatt hiányérzetem van.

    A Moon+ Readerben viszont pont a kereshetőség, és a könyvek kezelése tetszik, bár a kb 1000 könyvemet elég lassan importálta be, emellett ez valóban tudja a teljes képernyőt, bár inkább csak a csík tünik el, ott nincs szöveg, legalábbis ahogy eddig beállítottam. Ennél a proginál viszont az nem tetszik, hogy a rengeteg beéllítási lehetőség ellenére, nem találtam olyat hogy mutassa, hogy hányadik oldalnál tartok a könyvben, és hány oldalas a könyv, csak százalékot, meg hogy időben meddig tart még kiolvasni a könyvet. Bár ez is megoldás, de nekem az hogy hány oldal van még hátra az szimpatikusabb, és e-inken a menüje se annyira kontrasztos mint az AIreaderé.

    Szóval most még tesztelgetek, és nem tudom melyiknél maradjak... :F

    Nekem ez az első e-köny olvasóm, ezért sajna még nem vagyok képben hogy melyik appot érdemes használni, ezért kérném a tamácsotokat, hogy a kettő közül ti melyikre szavaznátok, és miért?

    Válaszotokat előre is köszönöm szépen! :) :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák