Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    válasz Flashget #4433 üzenetére

    Közben átgondoltam a hozzáállásomat, elnézést a kissé negatív hangvételért.
    Rájöttem, hogy tudok még pár dolgot törölni a dvd felvevőről a karácsonyi filmfelvételek kapcsán, így annyira nem kapkodtam, nem indítottam rá szerencsére még a betervezett dvdírásra, és megnéztem az író fórumát, amit belinkeltél, ahova anno én is írtam mikor megvettem a Pioneer 215-öst.

    Buherált firmware-t nem találtam, de valószínűleg a crossflash dolog lehetett amire gondolhattál, így meg is ejtettem a D-ről L-re flashelést, majd utána a firmware frissítést 1.22L-re. Szóval nemsokára kiderül javított-e, bízom benne, hogy igen. Lehet, hogy nem is kellett volna idén augusztus végén vennem új írót, inkább firmware-t frissíthettem volna. E kapcsán kiakadtam a saját magam tájékozatlanságán, ugyanis én 1.13-as firmware-rel vettem még 2008. július 3-án, és akkor ráfrissítettem az 1.18-asra, azonban utána elfelejtettem rákeresni, hogy van-e újabb. Asszem a vásárlást követő 2 hétben nézhettem, de utána már nem, és pont július végén jött ki az 1.22-es.

    Szóval ez nagy mellényúlás volt részemről, hogy 2 évig a "rossz" firmware-el írtam, bár akkor lehet, hogy nem lett a legjobb minőségű az írás, és kezdjem el az összes írt lemezt tesztelni? Persze ha a JVC -R lemezen se sok hibaérték van, akkor talán a Verbatimon se. Mondjuk jó darabig minőségi Verbatim-okat tudtam szerezni, taiwani gyártásúakat, szerintem azzal akkor nem lehetett gond.

    Ha kímélem a frissen flashelt Pioneer-t, akkor még jó lehet sokáig, vagyis a Plextort fogom használni olvasásra, tesztelésre, úgy tudom csak ezzel működik jól a PIE, PIF értékek tesztelése, ugyanazt a progit Pioneer-ral használva nem hozna jó értékeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák