Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz jeni #12949 üzenetére

    Tudom, hogy nem kétrétegű, nem is ez a dilemma, mert mindegy hogy egy vagy kettő a réteg amit veszek, hanem az , hogy jöjjön ki gazdaságosabban mintha ugyanazt a tárhelyet vinyóban veszem meg. Márpedig akkor ~ 80Ft / sima és ~ 160Ft /kétrétegű lemezár azonos a hdd árával (ugyanazon tárhely esetén - ami nálam az 1 terás , mert arra van esetleg keret).
    E fölött semmiképp sem éri meg lemezre költenem, sőt, inkább ez alatt jóval érné csak meg - de ahogy olvasom is, azok meg lehet nagyon silányak.
    De mégegyszer hangsúlyozom, nem napi szinten tett-vett pakolós játszós stb lemezek lennének hanem leglassabban kiírt szépen elpakolt esetleg pár év múlva elővett lemezek.
    Ha ezeknek nem felel meg az olcsó kategória akkor lehet hagyom a tervet a csudába és gyűjtök a vinyóra inkább.

    És akkor a dilemmát nehezíti, hogy a húgom adott most egyet abból a 3 éve vett philips lemezeiből amit akkor használt. Betettem a gépbe és az íroprogi mutatja hogy ez CMC MAG. AM3
    Visszaemlékezvén az itt olvasottakra, ezt sem igen dícsértétek, miközben neki bevált.
    Viszont mi egyiken sem vagyunk ezek a tesztelős grafikonos félék. Én amiket anno kiírtam is többnyire mind beolvasható ma is - bár igen ritkán kerül elő egy-egy a szekrényből. Csak ha épp valami olyan film vagy zene kell amit anno lemezre írtam. De ezek mindegy hogy ridata,arita,verbatim...stb.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák