-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
válasz Geller72 #62888 üzenetére
Köszönöm a választ. Gondoltam, hogy nem lesz elég csak fél lábon ugrálni mellette, hogy megjavuljon. De reménykedtem, hogy valahogy újra lehet rakni a firmware-t, már mint itthoni körülmények között. De ha valami alaplap hiba vagy sz*r az egész, akkor bukta Csak a videó minőség meg gimbal meg minden, ilyen áron. Hát szerettem volna ha minden jól megy. Főleg letesztelni a videó távot, mert az nem hagy nyugodni. A teszt videók alapján 1km-ig elrepül de sehol sincs normális adat arról, a videó jelet is visszaküldi addig vagy csak az irányítás megy el addig a többit sd- kártyára rögzíti. De így sajna marad dobozban
Ugyanitt sose használt xiaomi fimi a3 eladó
-
őstag
válasz Geller72 #62888 üzenetére
"Az a baj, hogy még kevés embernek van ilyen gépe."
De nyilván ennek is meg van az oka és nem csak az, hogy új a gép. Közel 80 ezret kiadni úgy, hogy kapu garancia van rá. Mi van ha 8 hónap múlva adja be a Fimi 8SE a kulcsot? Ugrott a 120 ezer? Persze érthető, ha van rá 2 év garancia meg szervizháttér, akkor mindjárt nem 80 meg 120, hanem 25-35%-al több.
Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest