Új hozzászólás Aktív témák

  • burny

    aktív tag

    válasz -Faceless- #14596 üzenetére

    Ez egy rohadt komolytalan játék, KECSKE SZIMULÁTOR, k-e-cs-k-e sz-i-m-u-l-á-t-o-r. Egy totál elmebeteg ötlet ami sikeres lett (steam-en), hülye játékmenetével, bugjaival, alacsony árával, ingyenes 'mmo' kiegészítővel (ki ad ki ma már ingyen dlc-t?).
    Mégis mit lehet reklámozni egy kecskén? Kizártnak tartom hogy jogvédelem alatt álljon a kecske, vagy a sugárhajtóműve, csak a nyelvébe lehetne belekötni. Kit zavarna? Medve, vagy a kő szimulátor készítőit? Készítsenek ők is couriert!

    Courier bekerül játékba, couriert veszik mint a cukrot, veszik a goat simulator-t (aki még nem vette meg), steam nyer a courier-en kis részesedést, nyer a goat simulator eladásából, courier készítője szintén nyer duplán. Ki veszít? Akinek nincs se courirje, sem a játék meg.

    Nem tudom hogy a 'hivatalos reklámot' jogi értelemben használtad, én nem tudom mert nem értek a joghoz, de ha valve elfogadja workshopban, akkor semmi akadályát nem látom, hogy bekerüljön. Esetleg lehetne bújtatott reklám, de elég nyilvánvaló hogy ki és mit akar promózni.

    Megszokott (a tőlünk távol eső liberális nyugaton) hogy cégek egymást promózzák, lásd android-kitkat.

Új hozzászólás Aktív témák