- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Úgy néz ki digi előfizető leszek és baseNet csomagot néztem ki, milyen vélemények vannak
a szolgáltatásról?milyen routert érdemes hozzá venni? csak modemet adnak?
Köszi és Boldog Karácsonyt!
-
sittes79
addikt
köszi, jah nem vágom, mert most valami optikai hálót építenek...ahhoz akkor nem kell
modem, utp az a sima háló kábel és megy bele a routerbe. köszi és mennyire hozza
ezeket az óriási számokat, mert nekem az 5 mbites net után biztos nézek majd mint
hal a szatyorban a sebesség láttán...40/20 nekem elég, Hál Istennek sok a nyugdíjas nálunk is, szóval mehet a torrent ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz sfdrakex #8988 üzenetére
Köszönöm, nekem van egy régebbi laptopom 2005-ös modell de netezésre kiváló. Ezen van egy külső usb-re kötött vinyó. elvileg akkor ez elbírja a 40/20-at vagyis jó lenne. wifije biztos nem megy el ennyivel de a háló kártya remélem igen. nekem ez hatalmas ugrás, ilyen nettel
még élőben nem találkoztam már alig váromgondolkodom valami okosított rúteren is amire rá lehet kötni egy külső vinyót.
azért egy jó tűzfal nem árt akkor ha csak ilyen simán jön a net.
-
sittes79
addikt
válasz sfdrakex #8990 üzenetére
Igen régi álmom egy ilyen net...nem tudom lehet, hogy megér egy plusz ezrest
a 80/25-ös net, ha már lúd legyen kövér. Nem is értem ennyiért, hogy alkotnak
egy ilyen sávszélességet. de ennek csak örülök. persze gondolom a 80/25 az elméleti
végső érték. de ha van egy jó s/l arány és nincs nagy forgalom remélem el is éri.
de ennyi pénzt nekem megér főleg a mostani adsl net után amiért ugyanennyit fizetek.kék filmekre eddig rá sem mertem menni, mondom ennyit az életben nem osztok vissza...de majd most. szóval várom a szerelőt
-
sittes79
addikt
válasz cascada #8993 üzenetére
Köszi a tippet, igazad lehet. akkor kezdjek a startNET csomaggal? nincs plusz költsége
a felfelé történő váltásnak? én Pécsett vagyok. 4 emeletesben lakom, szóval nem vagyunk sokan, ebből is 70% nyugdíjas szóval nem nagyon nyomják a torrentet...habár soha nem lehet tudni, hogy mit tud egy 80 éves papa, ráér egész nap!? -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Hallelúja van pénteken jönnek a szerelők...
jó kis időintervallumot adtak meg 8-12-ig de az a lényeg hogy lesz
speed upkérdésem, hogy most nem szeretnék még routert, csak a gép-be mehet egyből
a kábel, érdemes valami tűzfalat felrakni?most adsl van de semmi védelem nincs a gépemen...(thome)
-
sittes79
addikt
Szerintem az egész szakadás egy baromság, ilyen nem létezhet....
az lehet hogy valami műszaki probléma van inkább valamelyik oldalon.
-
sittes79
addikt
Na voltak a szerelők, speedtest nagyon jó eredmények. utorrentel még küzdök, kevesen csatlakoznak...de ez off topic. szóval eddig elégedett vagyok
-
sittes79
addikt
Bocsánat a kirohanásért, de ez ultrabrutál egy adsl után...
konkrétan többel tolok fel, mint ahogy jön le -
sittes79
addikt
Hi,
van egy 1043nd tplink routerem ddwrt-val, van benne egy ilyen funkció
hogy force reconnect percre pontosan be lehet állítani hogy mikor kapcsolódjon újra.
gondolok itt a 24 órás bontásra, igy nem ér váratlanul..annyi gond van vele, hogy nem kapcsolódik újra autómatikusan
ez router gond lehet vagy szolgáltatói?
[ Szerkesztve ]
-
-
sittes79
addikt
válasz dethroner #9663 üzenetére
De akár beszélhetünk a T-otthon cégről is...ott se 2 fillér a marketing gondolok itt
road showk-ra stb. ezeket szépen beleépítik az árakba, na meg a hűség nyilatkozat, nem
lehet tőlük szabadulni...az is nevetséges, hogy 2-3 év hűség után nem hogy kedvezményt
adnának, hanem még emelik az árakatSzóval lehet hogy a Diginél nincs olyan support stb. de ennyiért azért ne akarjunk mindent
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Én meg vagyok elégedve legalábbis itthonról ilyen a cucc:
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Mostanában 2-3 óránként megszakad a net aztán újrakapcsolódik! mi okozhatja?
Lehet router hiba is?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Hi,
Pécsett nem tudjátok volt már sávszél emelés? Így vissza megyek hozzájuk...már csak egy jó router kellene
-
sittes79
addikt
Nem tudom, de olyan kamu szaga van ennek a nagy sávszél emelésnek, ismerős T-nél dolgozik és azt mondja nem eszik olyan forrón azt az 1000-es netet, meg eleve kinek kell ilyen, ki a tököm mozgat ennyi adatot otthonról? ennyire torrent retard nem lehet senki...vagy igen ki tudja!
-
sittes79
addikt
válasz front3r #17960 üzenetére
(#17959) xxSanchez Az szép gz
T-nek is lépni kell, azt hallani, hogy náluk is meg van a technika, de nyilván amíg a nép veszi a 10-es netet 10000-ért addig minek mocorogjanak.
Persze nem lehet összehasonlítani a lan-digi-vel a kettőt, mert a digi a lakosság igen kis %-hoz tudja eljuttatni ezt a netet.
-
sittes79
addikt
válasz worxland #17967 üzenetére
Nem vitatom, igazad van, csak a digi még igen kevés helyen tud ilyet nyújtani, a T pedig igaz, hogy mocsok módon kihasználva, de legalább az utolsó tanyára is tud legább 5-10 megás netet kis túlzással.
Más: beszéltem digi-s supportal, Pécsett még "csak" a 100-as csomag érhető el, 200-as fejlesztés alatt van, ezt mondta. Mindenhol ez a helyzet egyenlőre?
-
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Pécsett szeretnék egy 500-as netet, elvileg lehetséges illetve régebben volt is digim de csak a régi 20-as csomag azt hiszem. Mi a gyakorlat, ha megrendelem, akkor megnézik mehet e és ha igen akkor irhatjuk a szerződést?
A másik hogy egy asus RT-N18U elbír ezzel a sebességgel?
Köszi
-
sittes79
addikt
Na elvileg bírja a vonal az 500-as netet, 14-én jönnek a csávók szerelni, ki kell cserélni nekik a lépcsőházban vmi eszközt, édesek, hogy csak miattam teszik ezt...
A vonal végére adnak valamit vagy elég az én n18-as routerem?
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Na megjött a szerelő bácsi és van 500-as net de nem tudom megérni speedtest-el mert nem látom a start gombot wtf?? help
-
sittes79
addikt
Na megérkeztem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest