- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
Start menü->Gépház->Hálózat és internet->
itt az ethernet hálózatnál a Tulajdonságokra ráböksz, majd az új ablakban lejjebb görgetsz a "Tulajdonságok" mezőig,
találsz egy olyan sort: "Kapcsolat sebessége"
ha csak 100/100 Mbps az érték, akkor a csatlakozás a gond.[ Szerkesztve ]
-
-
MadMancs
veterán
Ott a baj. Gigabithez kell mind a 4 érpár. Ezt a kókányolást nem szabadott volna így átvenni. Cseréld ki ONT és PC közt a kábelt egy normális legalább cat5e kábelre.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Ahogy MadMancs: már leírta !
A képen látható a hiba!
A Lan kábel 2 szála a telefonra van felhasználva!
100 Mbits esetén ez nem volt gond, de a 1000 Mbits kapcsolatnál szükség van az összes szálra!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
MadMancs
veterán
Nem biztos hogy mehetsz.
FTTH esetén a szolgáltatás átadási pontja az ONT GE portja. Onnan a Te dolgod hogy elvidd a neked megfelelő helyre kábeleket. Persze ettől függetlenül kimennek, de nem ingyenes lesz a dolog.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dragon3000
veterán
-
Foose
addikt
Felháborító! Ilyen szakembert küld ki a digi? Utána meg a felhasználó küszködjön... Fizeti a szolgáltatást a ügyfél, csak nem azt kapja ami jár. Én már leordítottam volna a hajukat, még ha csak telefonon is. És cserélje ki a kábelt a szolgáltató szakija.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
MadMancs
veterán
Na ezt pont azért mondta nehogy lebukjon.
Onnantól lesz éles a rendszer hogy ő betelefonál és felveteti ONT ot rendszerben. De ha valami hiba miatt ez csúszna, akkor is kutya kötelessége megvárni. Hogy írod egy olyan munkanalapon alá hogy minden tökéletes ha még nem is működik?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dragon3000
veterán
Ahogy írták, nem írod alá, amíg nem megy. Én nem tudtam megvárni, de végig néztem, hogy mit csinálnak, sehol nem kokányoltak, szépen dolgoztak és nekem is időpontra kellett mennem, így nem volt opció, hogy megvárjuk. Viszont gigabites volt előtte is a net (csak netre van előfizetésem), mire hazaértem minden rendben ment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest