Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Nos..., én nem látom magam előtt valahogy, hogy én még sokat játsszak ezzel a játékkal. Level 84, és kezd kifulladni. Meglépem még ma a 85-öt. Aztán pihentetem. A season se hoz lázba. Ez, hogy nyomhatom a végtelenségig a NM dungeonok-at, ez untat. Pedig szép lassan, casual módon haladtam. Direkt nem akartam besokallni.

    Pont most írta valaki, hogy tessék tier90 es NM-et meg Echo Lilith-et tolni. De minek?! :D Ez a NM dungeon-ozás nagyon unalmas. És végül is azt se tudom, hogy miért csinálom. A level 100 motivált, hogy elmondhassam, hogy megvan. És ennyi.

    Most már tényleg csak olyan célok vannak benne, amik eléréséhez azért fanatizmus kell. És ha nincs meg benned, akkor vége. Ha nem tudod magadat motiválni, akkor sajnos a játék sem fog.

    És most ezt nem dühből írom, vagy mérgesen. Csak szerintem ez a játék, a kelleténél jóval hamarabb fáradt meg. Főleg ennyi pénzért! És ebbe a season-be se lehet sokat belelátni sajnos. :( Kíváncsi leszek a BattlePass-ra is, és a patch-re is.
    Most szerintem a hétre már félre teszem, aztán jövőhéten adok neki esélyt. ;)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák