Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz D4v3 #11074 üzenetére

    "Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől."
    :R :R
    Kitalálok rá vmit.

    Vaakuum: Diablo 1-ben is amazonnal mentem,gondoltam itt is beválik.Eddig nem nagyon volt gond.A lebegő csontváz szárnyasokat kicsit nehezebben sebzem íjjal,de azoknál átváltok a kristálykard+pajzsra és vmivel jobban potyognak.
    Mindenféle cuccom van.A stash folyamatosan tele van.Már a gem-eket gyúrogatom egybe,hogy plusz helyet szabadítsak fel.
    Ral rúnát nem tudok szerezni (ha jól emlékszem a nevére).Az csak act 3-ban lesz,pedig azzal nagy pluszra tennék szert..A sárga nevű íjamba slot-okat tudnék rakni.A horadric dobozban át tudnám alakítani.
    A páncélomra sajnos vmiért nem működik pedig megvan minden hozzávaló.Kék nevű a páncél,rúnák is megvannak,de nem jön össze.
    Ha tudnék pakolni slot-okat a sisakba,páncélba+fegyverbe,úgy összevariálnám,hogy pikk-pakk meglenne ez a duriel.

    Talán ma még megpróbálom egyszer-kétszer.Nem íjjal megyek rá,mivel elég nagy az erő is.Az remélem ad pluszt a közelharci fegyverre+hívok segítőt.Remélem fel tudok bérelni egy komoly barbárt.
    Arra is tudnék rakni komoly felszerelést..csak azt nem tudom,hogy az ő halálakor mi lesz a dolgokkal.?Azokat már komoly szenvedés lenne felhozni.

    Volt knockback-es vmi gyűrű vagy ilyesmi,de szerintem az már nincs meg. :-(
    Viszont van 2 gyűrűm,ami 10-10% faster cast rate-et ad.Csak sejtem,hogy mi lehet az..20%-al többet ütni/vágni/lőni azért szerintem elég jelentős..+elég sok mindent hordok a karakternél,ilyon-olyan charm-okkal van tele.Kb.9 szabadhely van a táskában.A cuccok városba vitele komoly procedúrával jár... teleport megnyit,charm-okat ledob,cuccok fel,kimegy,elad,vissza,charm-ok vissza fel.De jó így.Potyognak szépen az ellenségek,kivéve ezt a duriel-t. :-/

    Amire magamtól biztos,hogy nem jövök rá az a skill-ek használata. :-( A bow-s skill-eknél pakoltam a cold sebzésre.Ott van,hogy hány manapontba kerül.Bármit nyomok,bármit csinálok,nekem a manapontom nem csökken,azaz nem tudom elsütni azt a varázsnyílvesszőt. :-/

Új hozzászólás Aktív témák