-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Janusz001 #88526 üzenetére
Akkor még meglátom mi lesz de am tetszik az xo. Az fs-el meg az a baj hogy hiába írjátok higy mit törjek be mert ebben a 2.04(azt írták 360-on még az megy) verzióban nem azt ad.
Nekem soncs gold-om de nem baj. Nem az a baj hogy nem tudom kivárni higy adjon hanem hogy nem tudom mikortól ad. Tesóm kéz fokozattal feljebb van és neki se edik plusz neki se ad betörésért sem.
Lehet itt még nagyon más módja volt hogy olyan naterialt szerezzünk.
Multizni meg nem megyek. Én tök szeretek egyedül menni is de tesómmal szoktunk coop-olni live nèlkül system link-be és az nekünk teljesen megfelel mint coop èlmény.
2 tv egymás mellett két box és repül az idő.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
krokk
senior tag
válasz Janusz001 #88526 üzenetére
ne is mondd...
elkezdtem játszani boxon és 70en bekapcsoltam a publicot... soha többet.
belépett valami p2500as és mondom mi a fütty 2mp alatt léptem 50 para szintet, mondom ez nem jó kilépek
amire sikerült megnyomnom a kilépés gombot már p400 voltam... kb 10mp volt az egész szóval az 1 rift az sajnos elég erős túlzás... amúgy az inventoryt leszámítva a játékélmény számomra ott sokkal jobb volt. de a season hiánya miatt inkább PC season alattthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest