-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #63620 üzenetére
vaulnal pont az a lenyeg, hogy kizarolag vaulttal megy elore, mert meg a strafe is lassabb, egyenkent megallni aztan clusterezni foleg. a fire szep, csak eleve a hot pursuit miatt nem art, ha lehet celiranyosan menni es nem kell neha odebblokni par szornyet.
ja, idoalapuakkal nagyon nem lehet kezdeni, oda szvsz strafe / maraduer+trapek elintezik a szituaciot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #63827 üzenetére
silaria jelenleg is 2600ig megy, szoval giftel mas unique egykezes is lehet annyi.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #63875 üzenetére
t5on is siman vegig lehet menni 2 kort soul nelkul.
mondjuk igazabol mindegy, jelen pillanatban olyan 4 hete mar csak uniquekat(/gemeket/raw materialt) szedek fel, azokat is csak a soul miatt.
egyebkent meg kene a szokasos tasker/krider/WH/jobb bombardier, plusz a SoJt majd csak a patch utan tudom felvenni. meg talan egy maraduer csizma egy hajszallal jobb rollal. aprosagok, amiket egyszer mar a wizzel (feleslegesen) eljatszottam
wizard detto, jelenleg T6 max unity buggal, patch utan viszont T6 lazan fog menni a jelenlegi gearrel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #64033 üzenetére
T6ot mivel toltad?
firewave T5ig ok kb, T6on viszont nem lesz eleg vedelme es a 2.7m elite dps is nekem kezdett keves lenni (erre jott meg +40% fire wave). meteor necces, kifutnak elole.
arcane elmegy a dynamo miatt T6on, de az meg sebezni gyengebb.
lgt es cold elvileg szinten mehet permastun/permafreeze miatt, de azok megint komoly damproblemakkal vannak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Reinhardt #64302 üzenetére
megesik, nekem az a tapasztalatom T4-T6on, hogy siman lehet 2-5 rift unique nelkul egyhuzamban, de siman megesik 5 unique is egy kor alatt, szoval atlagosan kijon az ertek. miota mar csak csillagokat/gemeket/materialokat szedek a foldrol azert latszik a dolog.
Thrawn: en ugy hallottam ha a jatek kezdetekor felveszed a fejedre a pride's fall aluminium mockupjat IRL es az authenticator beirasa kozben elmondod, hogy "No, I kept playing until I couldn't take another bite", akkor eshet tasker, wh es furnance, viszont ha a "What a good paperweight" mondatot mondod el es aluminimum csakod a crites mempo alapjan keszitetted, akkor a legritkabb unique ringek es amuletek eshetnek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #64308 üzenetére
kesobbiekben: rift magasabb tormenten fo karival (ami birja), rift zaras elott pedig csere huzott karira. viszont ehhez kell nagy kari, maceras (hogy ne zarjak be a riftet a tobbiek se korabban) es igazabol T5-T6 alatt nagyon sokszor kell karit cserelni es alapvetoen farasztova valik szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Sárpac #64329 üzenetére
ha van programozoi tapasztalatod, akkor gondolom a "statisztikailag szignifikans" kifejezest nem kell magyarazni.
mondom erthetoen: tokmindegy, hogy mit latsz magadnak mi esik, vagy 100 embernek mi esik. a sajat kongitiv felfogasod befolyasolja ahogy megeled a dropot, valamint tobbmillios jatekosbazisnal 100 emberbol messzemeno kovetkeztetest levonni botorsag.
bugok lehetnek, viszont "embereket odalancolni" veszelyes uzem, ld a topikban is lathatoan esik az aktivitas. plusz elegge jatekosfuggo az, hogy kinek mi az eleg.
egyebkent az is igaz, hogy masodik karit konnyebb felszerelni.
---
a jatekba belepesbeli drop tablarol meg par honapja volt szignifikans tapasztalat, viszont azota azt szerintem javitottak uniquekra, utobbi honapokban mar nem nagyon latok double dropot, max recipekre, de azokbol meg tul keves van es tul magas a dropjuk, hogy erdekesek legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Sárpac #64340 üzenetére
nem tudom hogy mukodik a drop, de egy pelda. a kod felpszeudo (szemantika azert szvsz ertheto), meg igazabol valszeg gamenkent van egy controller class es event based alapu a megoldas... a lenyeg szerintem igy is ertheto. a noLegendaryDropInMiliSecunds valtozonak meg alapvetoen szinkronizaltnak kene lennie, viszont a versenyhelyzet vedese valszeg tul sokat lassitana, hogy megerje hasznalni. dupladrop pl szerintem szinkronizacios glitch, de azert annyira nem gyakori.
Class Character extends DropInfo{
...
}
Class DropInfo implements Thread{
private long noLegendaryDropInMiliSecunds = 0;
private void nothingDropped(){
noLegendaryDropInMiliSecunds+=1000;
}
//legendary drop, reset timer
public void legendaryDropped(){
noLegendaryDropInMiliSecunds = 0;
}
public long getNoLegendaryDropInMiliSecunds(){
return noLegendaryDropInMiliSecunds;
}
run(){
nothingDropped();
Sleep(1000);
}
}na es akkor a kontrollerben amikor szamolja a dropot, akkor figyelembe lehet venni, hogy mennyi ideje nem esett. ha elerte az egy orat, akkor pedig berollol egy uniquet. egyszeru programlogika, semmi extra nincs benne. mondom, kell egy extra class, esetleg siman egy extra valtozo amit egy thread piszkal, illetve a controller biztosan thread vezerelt (ha event driven a felepites) szoval akar oda is be lehet rakni a tobbi game state valtozo koze. de passz, en max nagysagrendekkel kisebb projekteket fejlesztettem, game programming meg nekem valosideju elosztott rendszerek vonalon erdekes csak.
illetve valszeg van valami szep nagy adatbazisuk ahol kovetik a lootot, hogy a game designerek tudjanak finomhangolni. bar ez nem feltetlenul igaz.
Edge: grat, erre achievmentet kene adni "finding the black
swankings ring" neven . az elso gyuru zsenialis lesz patch utan.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz davidsz #65169 üzenetére
ph klan mukodik. most eppen ahogy nezem az emberek joresze vagy seasonozik, vagy greater riftezik, de egyebkent jellemzoen a fo karikban van tartalek. plusz jellemzoen ami nem upgrade / nem eszmeletlenul ritka (wand of woh pl) azt oda szokas adni.
a fire wizardodnak egyebkent szvsz T3-T4et birnia kene. ok, shard lgt wizznek lenne BIS (perferct rollos madjnem!, ASel szvsz 2600+os lenne), firenek disintegrate buildre slorak kene, de az a shard is elegge jo.
en szerintem gyengebb gearben toltam anno T3mat a sajat fire wavesemmel.
oxox: igen, tudsz ra. tegnap a defaultbol socketes kriderem kapott egyet.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #65622 üzenetére
unity, ahogy Edge is mondja.
nekem es Thrawnnak is eszmeletlenul sokat segitett, kb +3 grift, feljebb meg akar tobb is lehet, mert mehet damra es a thunderstorm/frozen meregfogat az huzza ki, mas meg annyira nem veszelyes.
btw, DH csoport, ott specifikus dolgok nem tunnek el.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cray Tyler #65627 üzenetére
XBow kene: papiron magasabb 1handdal a damod, de a csapdak az alap damod alapjan sebeznek, jobb az XBox, esetleg az Etrayu / Krider paros meg eletkepes.
a bul kato helyett nat gyuru amig nem esik tasker, esetleg coldos andariel. vagy allj at unityre ha van. nincsenek gemjeid, pedig a trapped / enforcing / uniquecsapatolosbol mind 25os kene.
aughild bracer magaban semmit nem er, addig craftolj reapert. esetleg allj at coldra, ha az amun a physt ugyis at erdemes porgetni talan socketre...
jcage: jelenleg cold tunik a legjobbnak.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #65671 üzenetére
egyik legjobb gem, nem kerdes.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gorneck #65673 üzenetére
igazabol az a vicc, hogy ha barmit allitanak a maradueren, akkor a DH kb mukodeskeptelen lesz. gyakorlatilag kihereltek az osszes pre2.0 resource generatort, szoval a hatredet magas szinten nem igazan lehetne fenntartani.
krider + lassitott ball of lightning lehet erdekes. talan az imminent doom bola, gemmel es bolas offhanddel, depth diggerssel es mondjuk spike trappal. a chakram offhand is erdekes. ezeknel mind ki lehet kerulni a problemat a hatred fenntartasaval. esetleg a regenes bootsal, rogars stoneval es a spec Xbowval a rapid fire lehet meg erdekes, bar az nagyon nem mozgos.
clustert szerintem lehetetlen fenntartani CDs preparationnal, spike trap meg mindig annyit sebez mint patch elott, ball of lightning meg alapbol offhand nelkul kb arra tokeletes, hogy T1en az ember korozzon amig osszejon a maraduer.
en mondjuk imadtam a Diablo2es trap assat, az M6 gyakorlatilag azt tudja, de azzal hogy gyakorlatilag megoldhatatlanna tettek a resource generationt az M6on kivul en mas utat nem nagyon latok, kiveve persze a normal RORGrunra osszerakott dual danettat.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Ghom T6 idoket tudna valaki postolni?
DHval 22.5secet mertem, ez kb 128millios valos dps, de a sentryk mechanikaja (ido kipakolni) ez jatek kozben valtozhat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz davidsito #65701 üzenetére
koszi!
Helmoras: aha, kivancsi vagyok a dpsekre, illetve patch utan mennyit javultak a karik.
Gorneck23: van meg egy, az ami elvileg 25os szinttol gyogyit a control impairingekre. mivel jelenleg a ket messze legveszelyesebb affix szvsz a thunderstorm es a frozen, epp huzom a gemet 25re tesztelni.
---
egyebkent a regi 2.0as T6os tapasztalatok tenyleg nem ernek sokat, GR30 folott a maraduer DHkat is eroteljesen neki kell allni reszelgetni, mert a regi beidegzodesek nem mukodnek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DjDanee87 #65803 üzenetére
egy eszrevetel: a ph groupon belul gyakorlatilag az osszes top DH ahogy nezem anno meg RoS elott DHval mp10et solozott. tehat akik elso ranezesre nagyon jol haladnak maraduerrel altalaban nagyon jol ismerik a kasztot.
a maraduerben az a szep, hogy elmegy T6on a tobbi karihoz kepest egyszerubben. de egy eppen "ahogy esetten" osszerakott maraduer gemek es megfelelo fegyver / ekszerek / offhand nelkul olyan 27-28at tud, afole neki kell allni kemenyen optimalizalni a geart (ez ilyen 100-500 soul es olyan 1-200millio arany csak atporgetesre/gemekre, plusz a partizezer shard, illetve a griftek kimaxolni a gemeket). ossze lehet ket nap alatt rakni a DHt azutan, hogy kiesett az otodik maraduer es van valami elfogadhato fegyver elindulni, csak akkor a porgetesre rendelkezesre kell allnia az eroforrasoknak.
amit rosszul csinalsz:
- egy ag kell: vagy fire, vagy cold vagy physical. mind mukodik, de valasz egyet.
- nincs hatred generatorod. frozen arrow csak kriderrel erdekes, egyebkent hasznalj pl bolat / entanglinget.
- a fegyvered eleg gyenge, nezz valami szep 2h XBowot magas sebzessel amig nem esik egy krider/etrayu.
- bombardier nincs, kikadalazasa elsodleges. holy point is tokeletes addig amig nem esik
- nincsenek gemeid. persze nem sebez sokat ha egy elit csapat megolese utan egy gemekkel jobban megrakott DH 70% dam bonuszt kap (elitek ellen 85) hozzad kepest a harom gembol. szoval persze, hogy nem sebez a karid.
- WH helyett a hellcat / (harrington /) string tokeletes amig kiesik.
- T&T majd esik, de addig is miert nem tolod aughild vert + bracerssel?
- awareness helyett steady aim
- a gemek a vertben khm... szoval farmolj bountkat ha nincs penzed T6on.
- soj multira, unity singlereja es a legfontosabb: maraduer karival is meg kell tanulni jatszani. kezdj el T6 riftezni / alacsonyabb grifteken menj gyors koroket amig 25re felhuzod mindharom gemet, tanuld meg kiapkolni a csapdakat mert a cooldownjuk problemas a dam leadasa szempontjabol, tanuld meg behuzni az ellenfeleket es a maxot kihozni a karibol.
ahogy latom terjed a fixa idea, hogy az ember osszelapatolja a maraduert, aztan T6 faceroll lesz es lehet menni GR30+re direkt. na hat ez az ami NEM igaz.
mikromanus: hany orad van maraduer DHban 2.1 utan, hogy ennyire biztosan nyilatkozol? a sajat tapasztalatom az, hogy onnantol, hogy nekiallom a DHval en is szorni a clustert erezhetoen jobban fogy az ellenfelek epsege. meg nem teszteltem Ghomon, de a DH clusterje meg 5 csapda mellett sem elhanyagolhato damforras erzesre.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DjDanee87 #65809 üzenetére
arcane talan, igazabol WF se annyira rossz knockback miatt, csak a damja...
magasabb griftekre mondjuk en allres gemeket hasznalok, oda mar kell 10+m toughness.
Bird: proci#2738
mikromanus: wizard klicsit extrem ja, foleg a meteor shower az, amitol kb semmit nem latni a palyabol.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Assdak #65899 üzenetére
ja, tegnapi tapasztalat az volt, hogy 31es grift elso feleben eppen tartottam a timert, majd a masodik feleben kaptam egy jobb palyat es meg maradt is 2-3 percem.
kedvenceim a zsakutcaban vegzodo kilometerhosszu riftek alacsony densityvel, meg persze szinte kizarolag frozen jailer pulse kombokkal
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bahama #65915 üzenetére
hja, ez tengap nekem is megvolt.
meg a legjobb, hogy kaptam egy 31es A1 riftet es maradt kb 5 percem a vegen... ami kb annyi ido, mint multishottal vegigrohanni egy normal <10es griften, vagy csapdakkal facerollolni egy 22-25ost.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #65925 üzenetére
valszeg egy nodps pull es harom full dps dh eleg nagy kulcsot tud szerezni.
nekem is sikerult mar 36os kulcs pedig a DHval 33nal vagyok. nincsenek elitek, szoval amig nem utik meg a dps karikat (ez elkerulheto) addig lehet relative nagyobb kulcsot kihozni. kerdes, hogy mennyivel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #65995 üzenetére
gyors vegignezes alapjan nagyon nagy valtozasok nincsenek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gorneck #66043 üzenetére
jo de te mazlista vagy(), meg ahogy emlekszem ha csapatban vagy akkor viszont esik WH.
soj: olyan 4-5
unity: 4
tasker: 1
ice: 1 kadalatol
ramalandi: 1
focus + restraint 2+2
bombardier: 3 ebbol egy HC lvl61en
chanon: 1
krider: 1
etrayu: 1
retchel: 1
furnance: 1, de az uber rollal