Új hozzászólás Aktív témák

  • AnginaP

    aktív tag

    Kedves Kollégák! :)

    Adódott egy új problémám, és azért ide írok, mivel Ti játszotok a legtöbbet a D3-mal. Vettem egy Asus Strix Soar pci-e hangkarit (álom hangja van), és csak a D3 bugzódik vele. Ilyen nagyon finom mikro lag-ra, stutterre hasonlító akadozás látható. Leginkább a főmenüben, ahol a karit látni, és ha játékban mozgok valamerre. Egy helyben állás közben kevésbé. 60 fps ugyanúgy megvan, és input lag sincs, ugyanolyan reszponzív a játék, mint előtte. Viszont ez a lag engem nagyon felb@sz, és a legidegesítőbb, hogy eddig csak ebben a játékban tapasztalom ezt. (a többi, amivel próbáltam: crysis 3, grid 2, vega conflict, mass effect 3, tm nations forever, quake live) Minden más általam próbált játékkal hibátlan és akadozás mentes a játékélmény, mint előtte volt.
    5.1-et használok, már próbáltam másik slot-ba rakni a karit (same situ), plusz D3-ban is próbáltam állítgatni a hangokban, nulla eredménnyel.

    Aki véletlen találkozott hasonlóval, vagy hallott ilyenről, az legyen kedves jelezze, mert mostanság D3-mal tolom a legtöbbet, és agyam a plafonon.

    Előre is thx! :R

    Indítok egy Skyrim szervert.

Új hozzászólás Aktív témák