Új hozzászólás Aktív témák

  • jookomak

    őstag

    válasz Kvelstadt #88574 üzenetére

    Ha már elmúltál 70, hagyd a francba a sztori módot. Első körben próbálj meg összeszedni egy 6-os szettet a karidra. Először is adventure módban menj bountykat. Belépsz, és m gomb a térkép, ott egy felkiáltójel jelzi azt a waypointot, ahol feladat van. Menj oda, csináld meg. Ha befejezted mind az ötöt, kapsz tyraeltől 2 horadric cache-t. Jobb klikk, kinyit. Úgy csináld végig az 5 actot, hogy mindig a bonus-os mapon legyél, akkor ad 2 cachet, alatta csak egyet (bár ezt nem tudom melyik patchben hozták be, lehet nálad csak egy cache lesz, nincs bónusz). Menj pár órát bountyt, aztán lesz elég rift keyed.
    Kezdj el riftezni, közben csak esik valami. Mindig olyan nehézségen játssz, amit még épp elbírsz, de nem túlságosan lassú. Ezek után, ha kiesett már 6 db valamelyik szetből, vedd fel, és folytasd ugyanígy. Vagy az act 1 bounty reward adja a ring of royal grandeur-t, akkor csak 5 db kell szetből. Diablofanson nézd meg, melyik setre milyen build épül, azokat próbáld beszerezni. Riftek végén fog esni greater rift key, azt tedd el későbbre, amikor már lazán megy a torment 6 rift.
    Planekkel sem nagyon érdemes foglalkozni, bár amíg nem esik jobb, esetleg el lehet lenni pl. a born's-al. Egyedül jelenleg kb a reapers wraps, amit használnak a népek, és craftolható.
    Milyen karival mész?

Új hozzászólás Aktív témák