Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz diegho #69317 üzenetére

    No, csináltam vele gyorsan egy 32-es kulcsot trialban. A riftre annyit változtattam, hogy a sprint helyett beraktam az ignore paint (ignorance is bliss rúnával) és a pride of cassius övet. Első szint fasza volt, átmentem rajta mint kés a vajon, a progress barom kb. a duplája volt az időnek amikor átértem a második szintre. Ahol volt kedves beadni a kurvahosszú cseppkőbarlangos pályát, tízkilométerenként egy elitpakkal és szinte nulla trash-sel. Így a bosst 40 másodperccel a vége előtt álltam neki ütni, és épp, hogy nem lett meg. Háromszor haltam, mindhárom firechain miatt (qrva nehéz milliméter pontosan úgy irányítani az ugrást, hogy ne rántson rád mindent, és egy-két alkalommal úgyis elbaszod, és akkor lehet ignore pain meg toronyóra láncostól is), ebből az utolsó volt egyedül szar, de az nagyon, mert a második szint végén, 97%-nál volt, és vagy 2 perc volt visszafutnom. Valószínűleg ha visszamegyek az első szintre gyorsan keresni valamit, belefért volna.

    Szóval nem annyira gáz, és hiányzik majdnem 300 allres is (páncél, nadrág és abban 1 lyuk). Lehet megnézem majd Aughild páncél+bracer kombóval, az elitek ellen elég sokat hozna a sebzéscsökkentéssel.

    És kipróbálom majd az ugrálás nélküli full WW+bleedet is, mert úgy 20m+ a toughnessem.

    Továbbá a Heart Slaughter vs Furnace dilemma sem eldöntött még nálam, hajlok rá, hogy egy 3700 dps körüli slaughter összességében jobb megoldás lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák