Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz Rayner #52663 üzenetére

    Ez egy tank, szinte minden skillje ezt szolgálja, egyszerűen nem dps kaszt. Lehet egy crusadernek 6-7-800k sebzése a karakterlapon, a skilljei egyszerűen nem támogatják a normális offenzív használatot. Mellé kell rakni 3 random DD karaktert és letankolni az ellent, amíg a "csatárok" leaprítják őket nagyjából 78-szor hatékonyabban mint a bádogember. Én egy meteoresővel sebzek 10-15 milla között és le tudok dobni belőle hármat-négyet egymás után, crusaderrel nem fér el annyi 30-90 sec cooldownos skill a toolbaron, amivel ezt akár csak megközelíteni is lehetne. És még ott is állsz letolt gatyával, wrath nélkül és a cd-kre várva.

    Ezzel szemben a csapásokat felfogni nincs jobb nála, nem lehet agyonverni, minden szart blokkol, mindentől gyógyul, és mindenkit magára húz, a földhöz ragaszt, megvakít, charmol stb. Megfelelően pozícionálva, ha az elit nem teleportálós, simán el lehet zárni vele egy ki-bejáratot mint valami parafadugóval. Ha hatalmas piros betűkkel virítana a homlokán, hogy "I R TANK", akkor se lehetne egyértelmű a szerepe.

    Edge: tegnap esett egy 3000 dps feletti Warmonger, persze socket nélkül (ahogy ez előző 14-16 kiegben esett legendás fegyvereim esetében is...), elkezdtem pörgetni, betörtem minden legendet ami nincs használatban, és a legjobb amit kaptam, kilencszázvalahány vita volt :(. Mérgemben a végén még a Warmongert is bezúztam :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák