Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Sirandrish #52603 üzenetére

    Ezt mar leirtam anno amikor mp10-et farmolgattuk unottan hogy en az a kategoria vagyok aki elvezem azt is ha toppon vagyok es riziko nelkul tudok menni magas fokozaton. Engem pl sose kedvetlenitett el a sok kriptazas, 3 honapig megallas nekul nyomtam a barbarommal es imadtam azt a korszakot (tudok videot is mellekelni, a hurka tarsaid is rajta vannak!! ;] )

    Jelenleg en is ezt tapasztalom, nekem 2-3 igazan jo upgrade esett, meg ugy 4-5 leg/set plan amitvel egyelore ne mtudok mit kezdeni. Ellenben a klanomban 2 ember is iszonyatra gyurta magat 1 het alatt, a wizardunk, aki alig alig volt mp8 kepes most botrany dps-t es tafneszt hoz a partiba.. neki bejott az elet sose AHzott, most meg o a FlagShip :K

    Szerintem azert a Torment VI mint kihivas meg ott van, azt nem most fogjuk unottan farmolgatni. Rengeteg uj lehetoseg van, csomo uj set, legi, szamos gearfuggo erdekes build, szoval.. ertem a frusztraciot hogy van akinek nem esik semmi, de nem gondolom hogy akinek meg igen az hamar el fogja unni magat.. Tegnap jutottunk el oda hogy T2 adventure stabilan megy halal nelkul.. Malthael kill azert inkabb T1.. hat hol vagyunk meg a vegetol.. Uberezni meg nem is voltunk..

    A shard dologgal vhol egyet ertek, akinek nincs mazlija az legalabb kemeny kitarto farmolassal 'megvalthatna' a szerencsejet, es vehetne shardert vmi fix tipusu (nyilvan random roll) szett itemet pl. Ez ugye megse AH, nem penz van mogotte hanem teljesitmeny..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák