Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz kkf #44850 üzenetére

    Tenyleg szubjektiv hogy ki mit nevez elvezetes jateknak. Szamomra az egeszseges balance mindig is az arany kozeput volt.. Allando csapatommal eleg sokat partizom, de neha jo egyedul is menni, skilleket tesztelni, kedvemre runolni, nem alkalmazkodva masok gyors vagy lassu tempojahoz.

    Hatekonysag.. egy szombat este mikor megcsinal az ember 4-5 mp10 kripta run-t egymas utan az bizony faraszto. Aztan masnap meg csak molyolok valami achievement runnal, vagy csak essence-t farmolgatok mp6-7-en.. kell a valtozatossag. Aztan nyomunk kis ubert, ami lehet hogy mar nem kihivas, de meg mindig izgis, meg odafigyelos.. szoval, varialni kell a mostani lehetosegeken belul es akkor nem lesz monoton.

    A loot meg olyan amilyen. En nem banom az AH rendszert - mar sokszor elmondtam itt - tettem be annyi penzt amennyi nekem erre a szorakozasra megerte. Lett belole 3 jo karakterem. Szeretem oket, jo veluk menni. Szep volt, jo volt, max levelen tolhattam barhol kedvemre. Most a kieggel erkezik egy olyan korszak ahol nem ez lesz. Izgis, taktikus, megfontoltan karaktert epitos magatalalos, szerintem. Esetleg csereberelos a klantagokkal.

    Volt 6 chc-s 200 dexes mempo a monkom fejen. Szerintem onnan nincs tovabb. Eladtam araban mert nem illett be a gear-be. Hat most majd nem tehetem meg hogy csak ugy megveszek egy ilyent. De nem banom. Egy masik jatek kovetkezik..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák