Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Gyuri27 #40548 üzenetére

    Nem, én nem azért panaszkodom, hogy mert most azonnal kell...hanem azért mert az übereken kívül semmi se jött (ami nem most volt)...és kiegig nem is fog (legalábbis semmi esélyt se látok rá pedig volt erről is szó, hogy fog)...és ez eléggé bosszantó. Nem a halál unalmamban teszem ezt...mikor unalmassá válik nem játszom. Nem is oly rég volt egy elég hosszú kihagyásom...és valszeg megint lesz.
    Amit ismét le kell írnom, hogy normális multi mellett le se szarod mi van előtted...mert a többiekkel szét röhögitek az magatok...és ez a nem mind1... :)

    Most only XP-zünk, meg azé csurran cseppen is 1-2 eladható motyó (komplett barbi gear)...mindezt úgy, hogy élvezem a játékot, mert nagy kihagyás után ismét WDzek. Nem kell telesírnom minden adandó alkalommal a fórumot, hogy fúúújjj nem esik semmi brühhhűűű brühhhűűű...mert esik...tettem érte, hogy essen.

    De mikor olyan ember sír, aki semmit se tesz...nem gond...de akkor nem kell a nyafi, hogy nincs drop...
    Ennyi órával már kéne lenni min 2 para 100-as karidnak...de a holdon sincs...ennek megfelelő a drop...
    Egyébként a WD-d még mindig MPL10-es kari... ;) Szal, ha majd ha lesz vmi teljesítmény is az 1000+ óra mögöt majd sajnálni foglak...így jót szórakozom a vergődéseden... :)

    (#40550) Gyuri27: Sokkal jobb volt, valóban...haverok ruháztattak, mert nekem szar se esett, pedig nem kevés időt toltam bele...

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák